local-stats-pixel fb-conv-api

Skim boardings1

Kkas par šo sporta veidu.

Skimboardings ir sports līdzīgs sērfošanai, kas notiek netālu no krasta. Skimboarderi stāv apmēram divdesmit pēdu no okeāna ar skimboardu rokā un gaida vilni. Kad viņi redz vilni viņi sak skriet ar savu skimboardu vēl rokā.  Sasniedzot slapjās smiltis tie pilien veidigo dēli met ūdenī un lec tam virsū. Pēc tam, kad uz klāja, jāpaliek pēc iespējas stabilākam un jasagatavojas pārejam uz okeānu. Dēlis tad (cerams) slīd ārā okeānā uz tuvošanos vilnim, uzlec pa to un šļuc krastā. Ir daudzas iespējas tas ir, ja skimboarding kļūst patiešām interesanti.

Skimboardingam ir bagāta vēsture. Kas sākās vairāk nekā pirms 60 gadiem uz apaļkoka dēļiem ir kļuvis par ļoti konkurētspējīgu ūdens sportu. Lielākā daļa cilvēku zina skimboardingu kā ", sporta veidu uz smiltīm , bet tas ir parverties izsta sporta veida.

Mūsdienu skimboards ir izgatavotas no stiklšķiedras vai oglekļa šķiedras un augsta blīvuma putuplasta, lai kalpotu par galveno. Stikla šķiedra / oglekļa šķiedru auduma, kas kļūst stīva, kad piesātinātina ar sveķiem . Kad šis stiklšķiedras vai oglekļa šķiedras dēlis. Skimboards neskaidri atgādina vējdēļus , tie ir aptuveni puse no garuma, pusi biezums, kā arī nedaudz plašāka. Atšķirībā vējdēļus, skimboards nav skegs (spuru atdalīšana uz apakšā valdes izmanto, lai kontrolētu virzienā). Tās ir daudz mazāk stabils un prasa daudz prakses , lai to varētu kontrolēt. Jo tie ir mazāk stabili un jo īpaši tāpēc, ka viņiem trūkst skegs, daudzas lietas var izdarīt skimboard, ko nevar izdarīt ar sērfošanas dēli.





6 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Izskatas,ka tas ir radits prieks tiem kuriem ir slinkums peldet okeana :)

3 0 atbildēt