local-stats-pixel fb-conv-api

Šauru džinsu valkāšana var novest tevi slimnīcā!10

107 2

Nav svarīgi, cik stilīgi tev šķiet šauri džinsi – tie nenāk tev par labu.

Diskusijas par šo tēmu aizsāka nesens gadījums, kad kāda 35 gadus veca sieviete no Austrālijas nonāca slimnīcā un pavadīja 3 dienas – un tikai savu pārāk šauro bikšu dēļ. Izrādījās, ka to valkāšana viņai radījusi pietūkumu, muskuļaudu bojājumus un nervu nosprostojumus kājās, ko nācās ārstēt slimnīcā tāpēc, ka sieviete bija pavadījusi ilgstošu laika periodu sēdus vai tupus stāvoklī, kamēr valkājuši šauras bikses.

Slimnīcas ārsti komentē, ka viņiem pārsteigumu izrakstījis tas, cik nopietni ir bojājumi, ko izraisījuši viņas neveselīgie ģērbšanās paradumi.

Sievietes identitāte atklāta netiek, taču medijiem zināms, ka dienā, kad nonākusi slimnīcā, viņa vispirms pavadījusi vairākas stundas, palīdzot kādam draugam ar pārvākšanos. Šis darbs prasīja biežu pietupšanos.

Sieviete pati stāsta, ka viņa jutusies tā, it kā džinsi dienas laikā būtu ķluvuši arvien šaurāki un šaurāki. Tad, kad viņa devās mājās, viņas pēdas jau bija kļuvušas tik nejutīgas, ka viņa paklupa un nokrita, nespēdama saviem spēkiem piecelties. Viņa pavadīja vairākas stundas ārā, līdz spēja tikt līdz slimnīcai.

Sievietei ierodoties slimnīcā, ārsti novēroja, ka viņas kājas ir ārkārtīgi pietūkušas, un spiediens izraisījis gan nervu, gan muskuļaudu bojājumus.

Slimnīcas ārsti cer, ka šis gadījums mudinās arī citus šauro džinsu cienītājus pievērst vairāk uzmanības savai veselībai. Viņi uzskata, ka nav vajadzības pavisam atteikties no iemīļotā bikšu stila, tikai savlaicīgi jāpievērš uzmanība pašsajūtai un jāvairās no ilgstošas palikšanas vienā pozīcijā, īpaši sēdus vai tupus.

107 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dzentlmenis.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Tas nozīmē ka repaki ir cītīgi studējuši cilvēku anatomiju un secinājuši, ka vaļīga pautu kule ir tieši laikā

32 0 atbildēt

Varu derēt, tai sievietei bija liekais svars un līda mazākās biksēs nekā būtu vajadzīgs emotion

28 0 atbildēt

tak pilna Rīga ar sērkociņkājām , staigā kā tādi tirliņi.

16 5 atbildēt

pēc virsraksta padomāju, ka raksts par to, ka neiecietīgs pilsonis var arī iedot pa žaunu, ieraugot tādus emotion

4 0 atbildēt
Vajag pirkt sava izmēra bikses nevis mazākas.
4 0 atbildēt

Šauras bikses-Fui!

6 4 atbildēt

Domāju ka ja esi resns un ar vienu zobu šķiet ka pat vis tievākie un dārgākie džinsi diez vai spēs glābt šo situāciju.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😇

0 0 atbildēt

😆

0 0 atbildēt