local-stats-pixel fb-conv-api

"Resnam būt ir seksīgi!"214

1863 10

Ik pa laikam parādās raksti par to, kā sievietes lepojas, ka ir resnas. Uzskatot sevi par seksīgām un drosmīgām. Tad nu šeit ir mans "resnais stāsts."
Tā nav drosme, tā ir stulbuma propogandēšana. Esiet resni un ar to lepojieties!

emotion

1863 10 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

Tu esi malace, un ljoti stipra. Visu cienju Tev! Izskaties superigi tagad emotion Visam, ko saki 100% piekriitu+++, celuliits un tauku krokas NAV seksiigi, tapat arii jaapadomaa par to, kas notiek iekshaa organismaa-edot neveseligi un nesportojot!Kursh cilveeks gan gribeetu apzinaati sev dariit paari?

68 2 atbildēt

Beidzot kāds cilvēks, kas pastāsta patiesibu par lieko kilogramu apdraudējumu organismam. Cieņa par to, ka sasniedzi savu mēŗķi un sāki sevi mīlēt. Sevis mīlēšana ir rūpēšanas par savu organismu. Man bija tieši pretēja problēma, es ļoti ātri notievēju, ja ēdu maz. Ilgstoši tas ar noved pie sirdsdarbības traucējumiem. Man prieks, ka kāds ir ielicis labu argumentu pret makdonaldu firmu propogandai.

41 1 atbildēt

Malacis! emotion Man patīk kā visi, kas komentē ko negatīvu, ir anonīmi tirliņi. Paši ieliktu kaut cik darba sevī, lupatas.

37 1 atbildēt

Tu esi malacis!!!

30 0 atbildēt
Wow.Vienkārši nav vārdu. Apbrīnoju apņēmību. Pasit sev uz pleca . Malacis
28 0 atbildēt

Vinja neizskataas ne peec kaarnas,ne peec vistas! Aizej uzeed veel kaadu bulcinju un beidz skaust,ja pats/pati nevari savus liekos kg nomest deelj slinkuma!

27 1 atbildēt

Tā vien dažiem cilvēkiem, kad viņi saka, žēlojas, ka lēna vielmaiņa, gēni vai arī kas cits ir pie vainas pie liekajiem 20, 40 kg, šad tad gribas vienkārši uzbļaut un atvērt acis: " Beidz rīt kā cūka un sāc kustēt! Tikai tas ir pie vainas! ". 

Šajā gadījumā prieks, ka meitene to ir sapratusi  emotion 

20 0 atbildēt

Paskatoties uz meitenes bildēm, nu neliekas, ka baigi resna bijusi, vnk pati sevi tā uztvērusi. Katrs sevi sliktak redz nekā citi. Respect par uzdrīkstēšanos te ievietot rakstu  emotion 

17 0 atbildēt
Ideals raxts,malace!emotion beidzot kāds pateica patiesību, par resnajām, kuras "lepojas" ar sevi.
19 3 atbildēt

Jau tev teicu - ka malacis par uzdrīkstēšanos visu to publicēt. Tie,kas heito un muld anonīmi par nesaistītiem tematiem - tv izmēru un vēl nez ko vai sauc par kārnu vistu lai paklusē..Tie, kas ēd tagad burgerīti un sola notievēt kādreiz, jo tagad grūti -nu pašu vājums. Kā cilvēks, kam pašam liekā svara netrūkst to labi zinu. Ja gribnomest tā, lai jūtās labāk,iztiekot  bez kaut kādiem "ideālsvariem" nevajag ne diētas, neko..Pietiek ar sportošanu, un maķenīt sakārtot uzturu..Smagākais ir tikt pāri pašam sev..Visu cieņuemotion

13 0 atbildēt

beidzot kads ari atklati runa par so resnuma kultivesanu. tiesam prieks redzet Tavu apnemibu un velmi dzivot labaku dzivi! emotion

12 1 atbildēt

interesanti, ka cilvēks komentējot nevis novērtē tavu centību un to ko esi panākusi, bet gan TV platumu. murgs kaut kāds, pagrimuši esam cilvēki. Nav par ko tevi nopelt tapēc jau fonam piesienās emotion

piesienaties man arī, man ar tāds TV ir emotion

bet pati tu super, malacis emotion

10 1 atbildēt
Es jūtos lieliski, un man tas ir galvenais. Neteikšu, ka esmu kārna. Formas tāpat ir.
9 0 atbildēt
Vienīgais, celulīts var būt arī tievajiem zaķiem emotion
9 0 atbildēt

Jāsaka, ka tagad Tu ĻOTI labi izskaties!  emotion 

7 0 atbildēt

Malacis! Ceru, ka Tava atklātība iedvesmos arī citus spokus pievērst uzmanību savai veselībai.

7 0 atbildēt

Favorītos, jo tiešām prieks ka nepazūd apņēmība un motivācija! Cienu tādus cilvēkus, kas izveido sevi paši emotion

7 0 atbildēt
Es tevi ideāli saprotu. Pats jau esmu ilgā cīņā un maziem soļiem eju uz mērķi. Bilance 102=》85 un beidzot bez riebuma varu skatīties uz sevi spogulī. Arī agrāk vainoju ģenētiku, kaulus un ko tik vēl nē. Bet izrādijās ka galvenais pieturēties pie režīma un neklausītos visos tajos vieglajos variantos. Bet vēl tagad jācīnās ar jaunības kompleksiem. Žēl ka nesāku to agrāk. Ne par ko negribu atgriezties vecajā stāvoklī. Prieks par tevi!!! Pluss no manis!!!
7 0 atbildēt
Dotu priekšroku tam kā Tu izskatījies 16 gados, bet prieks, ka kāds arī pārstāj sev melot un dara kaut ko lietas labā.
7 0 atbildēt

Malacīte.

Stulbākais ir tas, ka pēc intensīvas antibiotiku lietošanas ārsti neiesaka diētu, lai sakārtotu sačakarētās iekšas, atjaunotu baktēriju līdzsvaru un problēmu var vispār nebūt. Un cilvēkiem pēc tam nākas cīnīties ar sekām, uzklausot "mierinājumu", ka neko nevar darīt. 

Man vielmaiņa nobruka pēc dzemdībām, bet arī tas nav nerisināmi, zinu cilvēkus ar vairogdziedzera problēmām, kuri arī tiek galā ar sevi- praktiski nerisināmu problēmu šajā virzienā nav.  

8 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »