local-stats-pixel fb-conv-api

Programma meitenēm mājas apstākļos! Ar dievu, liekais svars!77

1662 19

Lai uzkačātu musīšus, bez svaru zāles neiztikt, bet nomest lieko svaru gan var pilnīgi noteikti, vingrojot mājās un sekojot līdzi tam cik daudz un ko ēd!

1662 19 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Atmetat kurīšanu sākumā un ja pīpē zaļo tad neliec klāt tabaku tas ir slikti un zāli arī neisaku tas bojā atiecības ar cilvēkiem un zūd normālas komonikācijas spējas tu kļūsti par dārzeni

0 0 atbildēt

majas vingrinajumu programa emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

pirmaja bilde šķiet, ka kaut kas pa vidu starp tām abām meitenēm būtu ok :)

0 0 atbildēt

vārds uzvārds trnerim?! :)   Kāds apgaismos?  

0 0 atbildēt
Izklausās, ka tas ir tām, kas sēž mājās un ēd (vai birojā), bet nevis strādā fizisku darbu...
0 0 atbildēt

1. bildē, kur tā meitene. Ja vien uzkačātos tādi pupi. :D

0 0 atbildēt

Kāpēc man būtu jātic, ka šī sieviete ir notievējusi mājas apstākļos, ja viņas krūtis (after pic) viennozīmīgi nav iegūtas naturāļā ceļā?

0 0 atbildēt

un kur ir tas pārmaiņu laiks, kad cardio skaitās jau iešana ? :D pieņemu, ka tad, kad parādījās pc :D ja vecis vai sieviete ir 130 kg smags, tad jā, cardio var būt iešana, ne jau zem 100 kg iešana ir kā cardio! s

0 0 atbildēt

m an iekas ka sis video (pedejais) mani aizmidzina,... :D runatajs tik miegaini runa ka man vairs negribas vingrot un uznak miegs.. -___-

0 0 atbildēt

Nepacietīgi gaidu ēšanas plānu čaļiem

0 0 atbildēt

iesaku neest sudus un tad liekais svars pazudiis, jaa man ari ganjau palidzes nomest mazo punci, holy shit nekad nebutu iedoamjies ka var kachaat vnk ievelkot celjus, lol, vnm likaas, ka tikai ja kajas ir izstieptas... doh skola... mana skola bija sudiga sportam to es zinu, bet ari jaunsargos tapat... nebrinos ka resnais kuces berns, tapat palika resns, ka pilnigi lika sho atsist uz ringa, lol(tas taa atminjas no bernibas)

0 0 atbildēt

Viss jau butu labi un skaisti, tik no pieredzes zinu ka vislielaka problema sievietem pec berna ir tiesi veders, kuru nost ar parastiem treniniem dabut ir looooti gruti. Kaut vai masa mana sver 56 kg veders vel joprojam ka vecs kartupelu maiss... Any advice?

0 0 atbildēt

Un? Mani Tas Nekādā Veidā Neinteresē, Esmu Ar Perfektu Svaru, Figūru Un Augumu, Meitenes Mīl Mani Un Es pats Sevi Arī.  Necenšos Izspiest kko No Sevis Lai Kadam izpatiktu ;) 

 

0 0 atbildēt

pirmajā bildē meičai krūtis arī izauga :)

0 0 atbildēt

yessss!! emotion

0 0 atbildēt

Darīju šito kādu nedēļu [nepārforsējot] un labi ēdu jau nedēļu otro un man slikti palika... Lai gan pirmās 3 dienas bija baigi forši.

0 0 atbildēt

visss jau notiek galvā! pirms sāc kaut ko nostiprini sevi ar domu ka spēci un izdarīsi!

0 0 atbildēt

hmm..interesanti ;)  klau..iespeejams,ka es palaidu garaam,bet man ir jautajums-kaadus produktus kad var eest...man te striids sanaaca..kjipa viens saka,ka vakaraa var apeest kaadu aabolu vai apelsiinu,otrs saka,ka labaak nevajag.kaa tur issti ir? kad tad tos augljus labaak eest? kad labaak eest galju? kad maizi? u.t.t. man arii interesee tie proteiina kokteilji-kas tie taadu un kam paredzeeti? :)

0 0 atbildēt

viss jau čotka, prieks par Tevi, bet esi palicis par baigo narcisu :)

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »