local-stats-pixel

Pokera spēlētāji Latvijā 201330

261 2

Čau, spocēni! Šis ir mans pirmais raksts, tāpēc rakstīšu par tēmu, kura mani interesē. Daudzi no Jums ir dzirdējuši par tādam pokera slavenībām kā Tony G, Negreanu, Dwan, bet ne visi zina, ka arī Latvijā ir daudz labu spēlētāju... Tieši tāpēc es centīšos sagatavot interesantu rakstu par latviešu pokera spēlētājiem un to sasniegumiem pokera lauciņā 2013. gadā.

Reklāma
261 2 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pokerthenuts.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

Arī mans sapnis,bet tam ir vajadzīgs vai nu sponsors,vai nu pamatīgs pamats. Neatklāšu cik esmu nopelnījis un kur,jo legālu iemeslu dēļ pokeru spēlēt vēl nedrīkstu.

5 0 atbildēt

Mums spoku pokerā arī ir zvaigznes.

5 1 atbildēt

Ceru, ka rakstu izlasīs Wtfs, jo viņš man uzmetā kautkādu kaku medaļu, un liedza balsot, jo teicu, ka ar pokeru var nopelnīt. Ja tādi ir admini(varbūt kļūdos un viņš nekas nav), tad nu kādam vaidzētu kādreiz kautko pakontrolēt. Notika apmēram tā, teicu ka ar pokeru var pelnīt, viņš teica ka nevar ar azartspēlēm, tad izkaidroju, ka pokers nav azartspēle, pēc tam viņš sāka lamāties virsū, apvainoja mani. Ja jums ir tādi admini, tad nav ko teikt

4 0 atbildēt

Vēl jau ir daudzi ko pieminēt, kā bētulsons un Damage

1 0 atbildēt

kapec jaraksta raksts ja par to teemu visapr neko nesaprot?

Latvijas vaardu interneta pokera aizstav  noteikti vairak neka 400 vai 4000 cilveku, tas ka nespele mtt tas nenozime ka tas nav pokers!  aleskinam profits nav 555k un ari ex6tencei nav 1.3m. un saukt kadu par bagato latvijas pokera speletaju ir smiekligi,Latvija ir cash speletaji kam profiti ir daudz lielaki neka cipari kadus tu seit nosauc :)

2 1 atbildēt

Paldies par interesanto rakstu. Es pats arī esmu liels pokera piekritējs - pats onllina speleju jau aptuveni gadu. Diemžēl nekādu sasniegumu nav. Tik personīgais rekords, kad ieskaitiju 15$ un viņus uzsitu uz 480$. Itkā gadu spelējot esmu daudz iemācijies un attīstijies, bet tā pat vel daudz jamacās, pokerā jāiegulda smags darbs, jāattīsta pacietība, loģiskā domāšana utt. Jo, kad tu visu dienu esi smagi cinijies lai iegūtu tos 100$ un kad tu vienā "jobanā" partijā visu zaudē - tas tiešām  iedot pa nerviem ... 

1 0 atbildēt

Pats arī spēlēju diezgan bieži, iemaksājis neesmu pilnīgi neko.

Pēdējo 2 ned laikā 2x izcēlu no $0 līdz kādiem $50+, bet tad notiek kaut kāds "click" un vienkārši apstājās spēle....

0 0 atbildēt

abjebalovka. :) paļurkāt šad unb tad jau var taču pa lielam pokers internetā ir tas pats kas kazino...

šad un tad pats paspēlēju uz mazām likmītēm, gadu atpakaļ no freerolla vinētiem 10 doļiem biju uzkapājies līdz 120 doļiem, spēlējot augstākais turnīros pa 2 doļiem, taču pēc tam kā ar nazi nogrieza, un pēdējos 55 dolārus zaudēju spēlējot pa 10 centiem un 55 centu turnīros... Vienkāŗsi neticamas neveiksmes. Piekrītu ka ir cilvēki kam ir paveicies un redz tu saki ka kopā vi\ņi ir vinējusši 2 ļimonus, bet man ir jautājums cik vi'\ni ir pakāsuši..

0 0 atbildēt

Piekrītu T1lTjanka. Raksts galīgi švaks, skaitļi nepareizi un neprecīzi. Ja tev interesē pokers, tad būtu uztaisījis daudz labāku rakstu un precīzāku. Pokers ir labs, bet šis raksts ir miskaste.!

0 1 atbildēt