local-stats-pixel

Par Gaļu.5

74 1

Veikalā gaļu pērkam ikdienu. Bet vai mēs zinām, ko iegādājamies patiesībā?

Par desām, kuru gatavošanā nesmādē neko- jo pārpalikumi ir zaudējumi un subproduktiem var atrast lielisku pielietojumu, kā piemēram- maltas putnu spalvas lieliski iederas vistas doktora desās, jo vista tomēr paliek vista, šoreiz ne... šoreiz, par svaigu gaļu!

Bieži kilograma gaļas vietā iegādājamies tikai 500-700g gaļas, ar ūdens vai ķīmisko vielu piejaukumu, paši to nemaz nenojaušot.

Ko gudrie pārdevēji dara, lai pārdotu pēc iespējas vairāk un lētāk, samazinot preces atlikumus un sastāvejušos produktus? Mēģināšu Jums pastāstīt, to, kas ievācies manos failos staigājot pa veikaliem un pētot produktus, to kvalitāti, kā arī gudri diskutējot ar pārtikas tehnologiem pie vīna glāzes, kad tie kļūst īpaši runīgi un vaļsirdīgi :) Un ceru, ka šī informācija būs noderīga.

Reklāma
74 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

Prieks par tevi! emotion

4 0 atbildēt
a man po, man tēvs no meža tonnām gaļas saved :D
0 0 atbildēt

Es arī priecājos, kad tantei labs garastāvoklis un pie gaļas no laukiem var tikt, vai no kāda mednieka ko sadabūt :) Cenšos mūsu mahimās nepirkt. Bet ja tomēr sanāk, tad sekoju līdzi...

0 0 atbildēt

Un ko darīsi, kad vectēva vairs nebūs?

0 0 atbildēt

a man po man vecāku navemotion

un vienalga kačajos un pērku gaļu uz tirgu

0 0 atbildēt