Veikalā gaļu pērkam ikdienu. Bet vai mēs zinām, ko iegādājamies patiesībā?
Par desām, kuru gatavošanā nesmādē neko- jo pārpalikumi ir zaudējumi un subproduktiem var atrast lielisku pielietojumu, kā piemēram- maltas putnu spalvas lieliski iederas vistas doktora desās, jo vista tomēr paliek vista, šoreiz ne... šoreiz, par svaigu gaļu!
Bieži kilograma gaļas vietā iegādājamies tikai 500-700g gaļas, ar ūdens vai ķīmisko vielu piejaukumu, paši to nemaz nenojaušot.
Ko gudrie pārdevēji dara, lai pārdotu pēc iespējas vairāk un lētāk, samazinot preces atlikumus un sastāvejušos produktus? Mēģināšu Jums pastāstīt, to, kas ievācies manos failos staigājot pa veikaliem un pētot produktus, to kvalitāti, kā arī gudri diskutējot ar pārtikas tehnologiem pie vīna glāzes, kad tie kļūst īpaši runīgi un vaļsirdīgi :) Un ceru, ka šī informācija būs noderīga.