local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi meitenėm!3

Sveiki visiem,nolēmu izveidot rakstu par mazām,bet noderīgām lietām meitenēm. Atvainojos par visām kļūdām...emotion

5 padomi pret sašķeltiem matu galiem

1. Griez matus regulāri un pareizi!
Lai atbrīvotos no sašķeltiem matu galiem, tie ir jāapgriež regulāri - ik pēc 6 līdz 8 nedēļām, Ja matus grieziet pati, nedariet to ar parastām papīra šķērēm. Lai mati būtu veselīgi, tie ir jāgriež ar ļoti asām šķērēm.

2. Ikdienas aizsardzība
Matu galus no šķelšanās var pasargāt pareiza kopšana ikdienā. Galvenie nosacījumi ir lietot matu tipam atbilstošus kopšanas produktus un aizsargāt matus katru dienu, nevis tikai, ja parādījusies problēma.

3. Samazini ķimikāliju ietekmi uz matiem
Jebkāda veida ķimikālijas, piemēram, matu krāsa, balinātājs, hlors baseinā un citas, ietekmē matu stāvokli. Atcerieties, ka krāsoti mati, pat ja tie izskatās veselīgi, ir jākopj rūpīgāk nekā dabiskā krāsā esoši. Īpaša uzmanība jāvelta balinātiem matiem - tiem nepieciešams ne vien kondicionieris, bet arī matu maska laiku pa laikam.

4. Matu ķemmēšana
Lietojiet maigu matu suku un neplēsiet matus, ja tie ir sapinušies. Ķemmes parasti matus saaudzē vairāk, bet tā ir jāizvēlas atbilstoši matu garumam un biezumam - smalkiem un īsiem matiem varat izmantot arī ķemmi ar smalkiem zariņiem, bet bieziem matiem jāizmanto ķemme ar retākiem, bet stingrākiem zariņiem. Neķemmējiet slapjus matus - tā matus bojā vairāk!Tāpat atcerieties, ka mati ir jāķemmē, kamēr tie ir izķemmēti, nevis noteiktu reižu skaitu - 100 ķemmes vilcieni bojās jūsu matus, nevis stiprinās.

5. Saules aizsardzība
Lai pasargātu matus no saules, jālieto kondicionieris, kas satur saules aizsargfiltru. Ja tāda nav, pirms došanās saulē, matos varat ieziest neizskalojamo matu balzāmu, kas sajaukts ar saules aizsargkrēmu.

°°°°°°°°

Bļodā ar siltu ūdeni, kam pievienotas 4 ēdamkarotes jūras sāls, iemērc pēdas. Tas noņem pūtīšu pietūkumu

°°°°°°°°

Īpaši padomi meitenēm, kuras nēsā brilles. Ja esat tuvredzīga, caur brillēm acis izskatīsies mazākas, tāpēc klāj spilgtu toņu ēnas un daudz skropstu tušas. Ja esat tālredzīga, acis caur brillēm izskatīsies lielākas un kosmētika uzkrītošāka. Šādā gadījumā jāizvēlas neuzkrītoši toņi.

°°°°°°°°

Tikko noasinātu acu laineri vispirms pārvelk pār salveti, lai nolīdzinātu tā asās malas un notrauktu nobirušās koka daļiņas.

°°°°°°°°

Nagu laku var ātri nožāvēt, pūšot ar fēnu auksto gaisu.

Ceru ka patika!!!;3

18 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

;margin:3px0px15px;"> ...Bļodā ar siltu ūdeni, kam pievienotas 4 ēdamkarotes jūras sāls, iemērc pēdas. Tas noņem pūtīšu pietūkumu

;margin:3px0px15px;"> Jeb te bij domāts potīšu?

1 0 atbildēt

Vēl tamlīdzīgus rakstus, lūdzu!!!emotionsmi:)

0 0 atbildēt