local-stats-pixel

Organisma reakcija uz pārtiku3

46 0

Kas vairāk paaugstina glikozes līmeni asinīs – rīsi vai saldējums? Veismana Zinātnes institūta (Izraēla) pētnieki atklājuši, ka atbilde uz šo jautājumu nav vienāda visiem – tas, kāds ēdiens vairāk paaugstina cukura līmeni asinīs, ir ļoti atkarīgs no dažādām organisma īpatnībām.

Pētījumā „Personalized Nutrition Project” zinātnieki nolēma uzmanību fokusēt uz cukura līmeni asinīs, jo tā novirzes no normas ir pamats daudzām nopietnām, mūsdienās izplatītām veselības problēmām, piemēram, diabētam vai palielinātam ķermeņa svaram.

Reklāma
46 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Man ne rīsi ne saldējums, bet kartupeļi. Nav divu vienādu cilvēku, katram tas notiek savādāk un variantu ir bezgala daudz. Katram individuāli jāpēta sevi.

2 0 atbildēt
Esmu bijis Veicmana centrā, Izraēlā, vairākkārt. Tā ir amazing vieta
0 0 atbildēt

ēdiena pārstrāde organizmā var arī korelēt ar etnisko piederību, antibiotiku lietošanas un citiem faktoriem, cilvēki Dienvidos labāk pārstrādā fruktozēm bagātu pārtiku, savukār ziemeļnieku gremošanas sistēma tiks labāk galā ar taukvielām bagātu pārtiku emotion

0 0 atbildēt