local-stats-pixel

Neturi sevī slikto!Nodevība.1

12 0

Viena no vērtīgākajām dzīves prasmēm ir prasme ātri aizmirst visu slikto: neieciklēties uz nepatīkamo, nedzīvot ar aizvainojumu, nebaroties no aizkaitinājuma un neglabāt dusmas. Nav vērts savā dvēselē vilkt visādus krāmus. //Budda


Ja Jūs nodod - tas nozīmē, ka paceļ par enerģijas līmeni augstāk.

Tātad cilvēku "atlaiž", lai tas varētu virzīties tālāk.

Vienlaicīgi ar aiziešanu no vecās dzīves programmas atveras JAUNAS IESPĒJAS. Katru reizi, pārciešot pašu galējo sāpju punktu - cilvēkam atveras maksimāla žēlastība. Izejot caur fiziskām ciešanām, atveras astrālais pavadonis, emocionālās sāpes atver mentālo pavadoni. Garīgas vilšanās - atver dvēselisko izeju, savukārt dvēseliskās vilšanās ved daudz smalkākās pasaulēs un tā bezgalīgi.

Bieži daudzi cilvēki uz ilgu laiku ir iestrēguši kādā nebūt situācijā, no kuras tikai caur sāpēm un ciešanām var pārvirzīt viņu uzmanību uz citu dzīves realitāti.

Neciest? Tas nav iespējams - šis noteikums ir mums Radītāja ielikts jau DNS līmenī, lai dvēsele varētu aktīvi attīstīties.

Katru reizi, kad cilvēku grib pacelt, atvērt viņa būtību, attīstīt potenciālu - viņš kaut ko zaudē...

Bet kāpēc? Tāds ir izvēles process starp Pagātni un Nākotni.

Bailes zaudēt pierasto, ērto, pazīstamo... taču vienmēr ir izvēle: bailes vai mīlestība.

Ja cilvēks neuzticās Dievam, viņš uzsāk spēles pats ar sevi. Stratēģisku uzdevumu stādīšana, nesaskaņojot tos ar Radītāja programmām, ved pie vilšanās dzīves jēgā.

Cilvēks sapņo būt noteicējs par katru dienu, minūti un atkal cieš, kad sabrūk viņa plāni.

Praktiski viņam liek ņemt jaunu audeklu un zīmēt dzīvi no jauna. Atkal bailes, spriedze... Lūk, kāpēc nav iespējams neizjust sāpes, kamēr esi kaut kam pieķēries, kamēr Tev ir noteikumi un nav uzticēšanās Radītājam. Tad, lūk, Nodevība ir uzticēšanās eksāmens Jūsu Augstākajam "Es".

Nodod - tātad atdod Tevi Dieva rokās.


Un, kad ved, tur jau vairs nav ko izvēlēties: bailes dod vietu mīlestībai un pieņemšanai.

12 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Mhm. Labāk ja kaut kas nesanāk pateikt "dieva griba" un atrast sirdsmieru. Šāda filozofija iedrošina tumsonību, pakļaušanos "augtākam spēkam". Mūsu pienākums mēģināt sasniegt vislabāko un uzņemties 100% atbildību par savu rīcību. Bet cērpjamas aitas būs vienmēr, atliek iebarot ar labāko taktiku un par to mēslu, ko visi šie ticīgie divkoši un tumsoņas sauc par "apgaismību" un "mieru" samaksāt desmito tiesu. Arī norakstīt savus dzīvoklīšus "augstākam spēkam" neaizmirstam.

Ja Tev vēl nav pielecis, ka šis ir parasts biznesa plāns, tad vai nu esi kāsējs vai kāšamais. Kurš esi Tu?

0 0 atbildēt