local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu Olimpieši avīzēs 225

178 3

Sveicināti, Jūs mājās..

Kā jau zinām Svēdien (12.08)Bija Olimpisko spēļu noslēguma cermonija Londonā...

tātad iečekosim...

178 3 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Preiks par Māri. Nolika visus pie vietas emotion

33 0 atbildēt

Ha ,Latvjiem BMX 2 zelta medaļas ,pasaulei neviena ,saņemiet pasauleemotion

24 0 atbildēt

Nē nu principā jau varēja vēl raundu paņemt dambretē, riču raču .... liku lielas cerības arī uz  vāveru medīšanas sacensībām. Žēl, ka normatīvu neizpildija neviens litrabolists ....  īstenībā jau neviens izņemot senās krievzemes pārstāvjus nespēj šo normatīvu izpildīt. Bet tā visā visumā esmu apmierināts ... jo 2 medeļas ( 1 zelt, 1 bronz ) nemaz nav slikt .... principā jau sanāk 1 zelt un div bronz jo mūsēj jau vollejā tak div puiks !

16 1 atbildēt

Manuprāt, latviešiem kaut kā pārāk "iesēdusies" doma, ka galvenais ir TIKT uz olimpiādi, nevis reāli cīnīties par labām vietām.. Žēl par šķēpmetējiem.. Štrombergs ir uzskatāms piemērs, ka pareizā brīdī ir vnk jāsakārto galva un viss notiek!

Bet nu malači tik un tā..

6 0 atbildēt

njam, man nav sanacis sekot lidzi olimpiskajam spelem.

5 0 atbildēt

Vienīgais, kas vēl pietrūka varbūt labāks starts šķēpmešanā ;/ Bet kopumā super PRIEKS! :)

5 0 atbildēt

Interesanti emotion

2 0 atbildēt

Malači, čāļi un dāmas darīja visu, ko vien varēja, visu ar labāko sirdsapziņu. Tas ka kādam nedaudz nepaveicās, tas nav apspriešanas vērts. Malači!

2 0 atbildēt

Malcis Štronbergs, bet pēc viņa izcīnītās zelta medaļas noplauka Pļaviņa/Šmēdiņas izcīnītā bronca, kas protams ar ir ok emotion es par abiem ;) vairāk tādu sportistu Latvijai

2 1 atbildēt

tā kas skrēja maratonu vnk vēsi, kā parastā maratonā būtu piedalījusies, beigās vienkārši ieskrēja finišā, viņa noteikti varēja labāk. 

0 0 atbildēt

Varēja labāk. Jo piemēram- Sķēpmašana. Tur notiekti varēja kvalificēties finālam un tikt vismaz pieciniekā. Bet tapatās MALAČI.

0 0 atbildēt

es varētu labāk.

0 0 atbildēt

Teiksu sogad ir viss labakaie.

0 3 atbildēt