local-stats-pixel fb-conv-api

Muļķīgākie jautājumi ko uzdod vegānam57

335 22

Gan ikdienā, kad iepriekšējo 3 rakstu komentāros sanāk sastapt jautājumus un apgalvojumus kas ir pilnīgi apsurdi. Mēģināšu viņus visus sakopot vienviet un izteikties maksimāli skaidri.
Paldies visiem kas lasa rakstus un novērtē tik augsti.

335 22 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000
Neesmu lietas kursā, kā vegāniem ir ar lauksaimniecības nodarīto postu pret dabu? Ja ganības nodara postu pret dabu, tad lauksaimniecība, lai izaudzētu vegānu pārtiku nodara tādu pašu un vēl lielāju postu. Ņemot vēra cik daudz mājlopu ir pasaulē, tad dabas parkos varētu sabāzt tikai nelielu daļu un tāpat visi pārējie mājlopi būtu jālikvidē.
0 0 atbildēt

Ja kādam garīgās patiesības meklētājam interesē- gaļas neēšana burvīgi paaugstina vibrācijas, attīsta spēcīgāku intuīciju. Bet- reizēm tieši gaļa vai kāds cits smagāks produkts  ir nepieciešams, lai "piezemētos" un līzsvarotos enerģētiskais un fiziskais ķermenis.

0 0 atbildēt

Olbaltumvielu uzsūkšanās ātrums un efektivitāte gaļas produktiem ir krietni augstāka. Ja vēl gribi efektīvi un ātri uzaudzēt muskuļus, tad man vispār ir grūti iedomāties vegānu - bodybuilderi. Taču, protams, nekas nav neiespējams. Pats nespētu iedomāties savu uzturu bez olām un piena produktiem kā masu audzējošu uzturu, bet nu.. 

Bet nu protams, katrs jau var darīt, kā grib. Arī es cenšos nelietot gaļu uzturā, tīri emocionāli grūti to ir ēst.

0 0 atbildēt

atzīstu, ka nebiju pietiekami iedziļinājies termina vegānisms definīcijā un mans komentārs balstījās uz pieņēmumiem, ņemot vērā ne-gaļēdāju priekšrocības (šoreiz apzināti nelietoju vārdu vegānieši, domāju tojēdziena šaurākā nozīmē bez sadaļas par apģērmu un neiesaistīšanos dzīvnieku izmantošanā). Atvainojos, ja aizskāru kādu vegānu.....

savukārt uz tava komentāra otro daļu teikšu, ka par to var diskutēt -  kas ir mūsu vērtību pamatā un kas ir tas, kas dzen mūs uz priekšu (EGO), kā viņu "pabarot" un katram cilvēkam būs savi paņemieni kā barot savu EGO.. arī mūka cienīgs nesavtīgs dzīvesveids būs sava veida EGO barošana, jo tādejādi tu vairosi savu apziņu, ka esi tuvāks Dievam. un arī pašlabuma meklēšana var izpausties dažādi - piekrītu, ka citam tā būs pašapliecinašanās kā labākajam dzīvnieku draugam kvartālā...... kā jau teicu, par to var diskutēt.

0 0 atbildēt
A es ta padomaju....cilvekam ir vajadzigs kalcijs(zobiem,kauliem) un ja nevar dzert pienu un biezpienu....un piena oroduktus?
0 0 atbildēt
Manuprat,vajag est gan galu un gan auglus....tas ir normali. Nedomaju ka ir pareizi est TIKAI auglus un TIKAI galu. Ja gribas,var vienkarsi est vairak auglus un mazak galu, bet vispar neest galu nebutu pareizi
0 0 atbildēt

 

Arī zivis neražo Omega3, Viņas to uzņem no jūras augiem. 

0 0 atbildēt