local-stats-pixel fb-conv-api

Motivācija17

138 5

Motivācija — iekšējas intereses, dziņas, vēlmes, nostājas, kas izraisa cilvēka aktivitāti un virza viņu rīcību. Motivēšanas procesu varētu modelēt: vajadzības - mērķa nospraušana - darbība - mērķa sasniegšana - vajadzības. 1) Būtiskā motivācija —faktori, kas liek darbiniekam izturēties ar īpašu attieksmi pret darbu. Šie faktori ietver atbildību (sajūtu, ka viņa darītais darbs ir svarīgs), darbības brīvību, iespēju izmantot un uzlabot prasmes un iemaņas, interesants darbs un izaugsmes iespējas. 2) Nebūtiskā motivācija — kas ir darīts priekš darbiniekiem, lai motivētu viņus. Te tiek ietverti tādi atlīdzības veidi kā algas pielikums, prēmijas vai paaugstinājums darbā un sodi — disciplinārie sodi, kritika un algas ieturējumi vai samazināšana.









138 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Vārgiem cilvēkiem motivācija ir jauns gads, bet stiprākiem varētu vienkārši pietikt ar gribasspēku.

17 1 atbildēt

Motevācija ir vaidzīga mums visiem ;)

13 0 atbildēt

What weak people call living, i call it death.

5 0 atbildēt

Pilns telefons ar motivējošiem video. Bļāviens ,kā es ar sevi lepojos ,ka esu uzsācis un turpinu iet uz trennežier zāli,nepārspīlēšu esmu šausmīgi mainijies ,protams, uz labo pusi pateicoties manam vaļāspriekam nu jau 1 gadu. :)

4 1 atbildēt

Geibi mainīties?? push yourself! Viss atkarīgs tikai no tevis! Gribi sasniegt kaut ko??...dzīve un ikdiena tam jāpakārto! Tas nav viegli, bet ticiet...tas ir to vērts! 

The best: http://www.youtube.com/watch?v=q_XpifodRB0

0 0 atbildēt

jauniba sis noderetu bet vaj vecumdienas diezvai ...........

0 0 atbildēt

Lai patiesi izprastu visas tas grutibas un sapes ko vini jut ir jabut vienam no viniem un jaatdod sevi visu tam ar ko tu nodarbojies.

0 0 atbildēt

http://www.youtube.com/watch?v=5klirTRIDac

http://www.youtube.com/watch?v=wkszOOjTPJY

lūdzu, ja baidaties no sāpēm un smaga darba, labāk uz zali nemaz nenāciet.

0 0 atbildēt

"Tu esi tik smieklīgs, ka es tev varētu iesist ar ķieģeli tev pa galvu un vērot kā tu noasiņo." nu vnk - wat?

0 0 atbildēt

raksts tāds - eh. kopīpasta definīcija un pāris video. vispār tie kultūrisma motivācijas video šķiet amizanti, varētu padomāt, ka viņi glābj cilvēci, cīnās pret netaisnību.

0 0 atbildēt
SaW avatarsSaW

Muskuļi bremzē

0 9 atbildēt