local-stats-pixel fb-conv-api

Minhenes Bayern vēsture 1. daļa.12

135 2

Lēnām mēģināšu iet cauri savai miļākajai komandai.P.S man ir problēmas ar komatiem es tos nemāku likt piedodiet.

135 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

baigi nesakarīgi teksti. No wikipēdijas pagrābi? tad būtu ņēmis vācu versiju, tur vismaz ir 80 lapām teksts noteikti un ir no kā izvēlēties. Tava mīļākā komanda bet zini stipri mazāk nekā es.

"Komandas zvaigzne bija 20 gadus vecais  Francs Bekenbauerskurš pabeidza karjeru  spēlējot  1966. gada FIFA Pasaules kausa Anglijā, kur viņš novēroja  globāla auditorija. Viņa sasniegumi tika apbalvoti ar  Eiropas Player of the Year."

Bekenbauers 20 gadu vecumā 1966.gadā pabeidza karjeru? 

Būtu vismaz uzrakstījis kaut vai par pāris stadioniem, kuros spēlēja, par slavenākajiem spēlētājiem, par sasniegumiem, cik reizes ir kļuvuši par valsts čempioniem, cik reizes starptautiskos turnīros ir uzvarējuši.

4 0 atbildēt
Cmon. Google translate. Vispār pārlasīji, kad iesniedzi? Var likt man kaudzi mīnusus, bet smadzenes sāp, gremojot šo tekstu. Sāc ar vienkāršākiem rakstiem, mazāk vārdiem, ja interpunkciju skolā neesi mācījies.
2 0 atbildēt
pasaki mammai ka viņa ir piedzemdējusi analfabētisku daunīti.
2 0 atbildēt
Futbols ir garlaicīgākais sporta veids pasaulē!!!Latviešiem viņš VISPĀR neinteresē!!!Es fanoju tikai par Latvijas sporta veidu numur 1 groza bumbu.Šomēnes 16 jūnijā,mūsu skuķi uzsāks Eiropas čempi basketbolā.Turam īkšķus un gaidām uzvaras,jo Latvietes ir labākās un skaistākās basketbolistes pasaulē!!!It sevišķi jau Ilze Jākobsone!!!emotion
2 1 atbildēt

Mhmm... emotion

1 0 atbildēt

A kur otrā?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt