local-stats-pixel fb-conv-api

Masaļskis - bija grūti pamest Rīgu3

43 14

 

Latvijas izlases un Hanti-Mansijskas "Jugra" komandas vārtsarg Edgars Masaļskis , nedaudz pastāstija par spēli pret Maskavas "Spartak",atzinās ka Rīgu pamest viņam bija grūti kā arī piebilda ka par zvaigzni sevi neuzskata/

Edgar, šodienas spēle,neskatoties uz to ka tā bija draudzības, sanāca diezgan smaga. Kā jūs vērtejat savu sniegumu,kas padevās,bet kas nē?

Šobrīd negribu vērtēt savu sniegumu laukumā. Ir nepieciešams apskatīties spēles ierakstu un tikai pēc tā var secināt kā es nospēlēju. Pati komanda brīžiem darbojās pat ļoti labi,bet brīžiem slikti. Bija pielaistas kļūdas kuras ir nepieciešams vairāk nepielast,mēs pie tā strādāsim. Manuprāt treneri nav pārāk apmierināti ar šodienas spēli.

Sergejs Šepelevs uzreiz pēc spēles iegāja ģērbtuvē,laikam šo neapmierinātību jums uzreiz arī izteica?

 

 

 

Es neteiktu ka viņš uz mums bļāva vai lamājās. Vienkārši uzreiz paskaidroja kuros momentos mēs pielaidām kļudas,kas bija izdarīts nepareizi,kā vajadzēja rīkoties šādā vai tādā epizodē nu un vēl dažas ar spēli saistītas lietas.
Ja tagad vēl drīkstēja pielaist kļūdas,tad regulārajā čempionātā to darīt vairs nedrīkstēs. Pavisam drīz startē jaunā KHL sezona un mums vajag būt optimālajā formā. Tieši pie šā mēs šobrīd arī strādājam,bet treneru korpus nedaudz korektē mūsu darbību. Viss tā kā hokejā tas parasti notiek. Katrs dara savu darbu.

Ar tādu starptautisku pieredzi kā jums vieta vārtos vārtsargam Masaļskim ir garantēta?

Es ceru ka jā. (smaida)

Rīgas līdzjūtēji laikam laikam bija ļoti sarūgtināti kad uzināja ka jūs aizejat?

Protams, bija ļoti grūti aiziet no "Dinamo" komandas. Tā ir mana dzimtā pilsēta,arēna pie kuras esmu pieradis,latviešu līdzjūtēji. Bet ar "Dinamo" neizdevās atrast kopīgu valodu sakarā ar jaunu līgumu. Viņiem bija sava pozīcija,bet man sava.Izveidojās domstarpības. Bet nu tāda ir sportista dzīve, tā kā nekas traks nav noticis. Hokeisti diezgan bieži maina klubus. Lūk arī man nācās to nomainīt. Es izvēlējos "Jugru" un necik par to nenožēloju. Darba būs ļoti daudz,tas ir svarīgi, tā kā ir nepieciešam visu laiku atrasties labā fiziskā formā. Par izlasi es neesmu aizmirsis.

Kādas ir attiecības starp "Jugra" komandas vārtsargiem?

Viss ir lieliski. Veselīga konkurence. Tajā pašā laikā mēs ļoti daudz kontaktējam,atbalstam viens otru. Nerodas nekādas problēmas.

Jūs laikam esat lielākā zvaigzne šajā komandā? Piedalīšanās pasaules čempionātos,Olimpiskajās spēlēs. Milzīga pieredze.

Es uzskatu ka mums komandā vispār nav nevienas zvaigznes. Un sevi nekādā mērā par zvaigzni neuzskatu. Visi centīsies,mēģinās pierādīt savu nepieciešamību komandai. Gribētos veiksmīgi nostartēt šajā sezonā. Šobrīd visas domas tika par to.

Hanti-mansijskas līdzjūtēji bieži interesējas kāpēc Masaļskis vēl līdz šīm spēlē Rīgas ekipējumā un ķiverē? Kad viņš tos nomainīs?

Citu ta nav! (smaida) Lūk šodien man ir atveduši jaunu ekipējumu,tā kā nākamajā spēlē visdrīzāk mani jau varēs redzēt "Jugra" komandas krāsas ekipējumā. Vienkārši speciālpasūtijums diezgan ilgi tiek taisīts, tā kā man diezgan ilgi aizvilkās epopeja ar jaunas komandas izvēli ekipējumu laikus pasūtī neizdevās.

 

43 14 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Domaaju ka bus par muusu Masalski! :D

0 1 atbildēt