local-stats-pixel fb-conv-api

Mairis Briedis vs Olenrewaju Durodolu highlights6

Labs vaakrs/nakts vai rīts spocēni. Naktī no 14. maija uz 15. maiju tika aizvadīts vēsturisks notikums Latvijas boksa vēsturē. Latvijas talantīgākais bokseris ,agrākais policists Mairis Briedis cīnījās par WBC silver jostu un obligātā WBC titula pretendenta tiesībām pret Olenveradžu Durodolu. Mairim, kuram līdz šim nebija neviena zaudējuma Durodolu bija visnopietnākākais pretinieks, kāds jebkad bijis. 12 raundu cīņā bija nepieciešami 9 raundi, lai Mairis noliktu pie vietas Nigēriju pārstāvošo bokseri. Jāsaka gan, ka cīņas pirmajos raundos šķita, ka Durodolu ir spēcīgāks, jo Briedim nebija īstu ieroču, ko likt pretī. Pagrieziena punkts, iespējams, bija tas, ka nopelnot 3 brīdinājums par pārkāpumiem Durudolu nopelnīja mīnuspunktu. Pēc šīs epizodes ar vien aktīvāk boksēja Briedis, kas vispirms sekmējās ar pāris labiem sitieniem, kuri lika Durodolu saprast,ka cīņa nekļūs vieglāka. Turpmāk cīņā iniciatīva jau bija mūsu boksējošajam policistam- āfrikānis,mēgināja cīņu lauzt, gan čīkstot pie tiesneša, gan dodoties sakārtot ekipējumu -nekā. Neko nemainīja arī līdzīgs sods latvietim un tas, ka Durudolu divreiz guva atelpu ,jo pazaudēja zobu sargu jeb kapu, jo tiesnesis pārtrauca cīņu. Galu galā, 9 raunda beigās,tiesnesim nācās cīņu pārtraukt pavisam, jo Briedis neatstāja nekādas cerības pretiniekam un ja cīņa turpinātos,būtu risks, ka Durodolu var gūt nopietnas traumas.

Malacis Briedis, tagad galvenais neapstāties pie sasniegtā un turpināt. Piedāvāju jums sevis veidoto šīs cīņas labāko momentu jeb highlights video.

260 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

mūzika galīgi garām......

6 0 atbildēt
Nu tad jau vajadzēja taisīt higlightu no paša cīņas sākuma,bar pirmajiem trim raundiem, lai var saprast cik grūti nāca šī uzvara. Pretējā gadījumā izskatās ka tikai Mairis dominēja ringā.
5 0 atbildēt

Ļoti gribējās redzēt KO!  emotion 

2 0 atbildēt

nafig ringam tik sūdīgi sponsori??

1 0 atbildēt