local-stats-pixel fb-conv-api

Mairis Briedis uzveic Maiku Perezu un tiek Pasaules Boksa Supersērijas 1/2finālā25

30. septembris Latvijas sporta un galvenokārt boksa vēsturē iegajis ar to, ka Mairis Briedis pirmo reizi aizstāveja savu čempiona titulu. Briedim šis tituls bija jāaizstāv iekš Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla pret kubieti, kurš ikdienu pavada Īrijā Maiku Perezu.

Brieža pretinieks pirms cīņas komentārus neprasīja. Pieredzējušais kubietis supersmagsvarā ir pamanījies savu pretinieku "ieboksēt" pat ratiņkrēslā. Pārgājis uz kruizeriem, jeb svaram līdz 90, 7kg Perezs arī ir cīnījies spēcīgi un atzīstami izcīnot tikai uzvaras, turklāt, Briedis līdz šim nebija cīnījies ar kreili.

Cīņa tikai aizvadīta pilnībā, nocīnoties visus 12 raundus. Šo cīņu nevarētu nosaukt par ļoti interesantu, jo nebija tāda aktīva boksa kā, piemēram, pret Mario Huku un izpalika skaists nokauts kā pret Manuelu Čaru vai ātru boksa sitienu sēriju, kas jau 2 raundos piespieda beigt cīņu pāragri Saimonam Valilijam, taču visas cīņas garumā bija jūtams Brieža pārsvars.Bīstamākā Pereza radītā epizode bija pašā cīņas sākumā, kad pēc Pereza un brieža sasišanās ar galvām Briedim tika pārsista uzacs un viņa redzamībai sāka traucēt asinis. Perezs visas cīņas garumā centās tikt klāt Briedim, taču to varēja tikai ar vājiem džebiem. Maira aizsardzība pilnībā izslēdza Pereza kreiso sitienu un pats viņš laiku pa laikam sagaidīja Perezu ar spēcīgiem aperkatiem.Cīņas gaitā Perezs arī pārāk daudz laika veltīja runām ar tiesnesi- vispirms sūdzoties par atņemto punktu (par sitienu ar galvu), bet vēlāk, regulāri plātot rokas un prasot, lai to pašu izdara Briedim, kas arī notika (10. raundā), taču pārak vēlu un pārāk daudz jau priekšā bija Briedis, lai tas nopietni ietekmētu cīņas iznākumu. Būtībā no 12 raundiem visus uzvarēja Briedis. Reālu pretestību Perezs izradīja tikai 3-4 raundos. Pārējos tā bija bakstīšanās ar Maira pārsvaru. Līdz ar to loģisks iznākums ir Maira Brieža uzvara pēc punktiem. Nākamā Maira cīņa ir pusfināls pret Alksendru Ušiku.

186 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Mairis lieki neriskēja, bet izdarīju visu, kā vajag! Galvenais ir veselība, publika vienmēr vēlēsies krāšņus nokautus, bet neviens jau nesatraucas, ko tas maksā bokserim. Profesionālitāte ir rezultāta panākšana ar mazākiem zaudējumiem. Peress tika neitralizēts, un iniciatīva tika pārtverta, Mairis bija lielisks!

20 0 atbildēt

Piekrītu tev, cīņa nebija 'skatāma'. Bet tas, ka tika iegūta uzvara - šoreiz ir galvenais.

Arēnā atmosfēra bija fantastiska. Man žēl tos, kas to nepieredzēja dzīvajā! Kaut ko tādu var atcerēties visu mūžu!

Galvenais, ka Mairis ir guvis reālu cīņas pieredzi pret kreili. Usiks būs nopietnāks 'rieksts'. Vēlu Mairim un viņa komandai saprast notikušo, un paspēt ļoti labi sagatavoties pret ukraini. Tur būs nopietnāka cūņa, un cik saprotu - bez arēnas atbalsta!

15 1 atbildēt
Pareizi Briedis vienreiz teica:"Mans dopings ir mana tauta!"Malacis!Drīz briedis cīnīsies par honorāru ar sešām nullēm!!!
10 0 atbildēt

 emotion Malacis.

8 0 atbildēt

Tas ir super  emotion  emotion 

7 0 atbildēt
Ta tik turpinat
6 0 atbildēt

briedis posaules chempions always

 emotion 

6 0 atbildēt

malacis emotion 

6 0 atbildēt
lai izdodas nākamajā cīņā emotion
6 0 atbildēt

Tongs Poo vs Vandam ,vo tas bija  emotion .++

4 0 atbildēt

Pret Usiku būs ļoti grūti, tas džeks ir ļoti labs.

4 0 atbildēt

 emotion  emotion Pozitīvai, kā es ceru izteici savas domas, kas ir retums Spokos. emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

pricom raksts jataisa par to ko visi ir skatijusies un visi par to zin ? trekns - 

0 0 atbildēt

youtubee ir pilns ar atkartojumiem

0 0 atbildēt

Sūdīgi, ka to aci tik ātri pārsita, bet tā jau malacis, protams

0 0 atbildēt