local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu spēkavīrs pasaules līmenī49

915 5

Mani nedaudz kaitina nācijas apsēstība ar Porziņģi. Katru dienu tiek sekots ikkatram jaunā basketbolista solim. Puisis nav vēl nospēlējis pat pilnu sezonu, bet fani jau vēlas viņu iebalsot zvaigžņu rangā! Tā nenotiek!

Tādēļ nobeigšu savu rakstu sēriju par cīņas sportu ar īsu stāstiņu par mūsu tautieti, kurš šobrīd ir sasniedzis ļoti ievērojamu rezultātu pasaules līmeņa boksa turnīros.

Mairis Briedis - mūsdienu Latvijas labākais bokseris!

Kas ir Mairis? Patiesībā, tas ir pārsteidzoši, bet viņš ir cilvēks, kura uzvedībā nevar manīt 'zvaigznes' slimību, kaut gan - citi viņa līmeņa bokseri ar to grēko visai bieži. Ikdienā Mairis ir ierindas policists, kas patrulē kopā ar citiem sava amata brāļiem ielās. Atšķirība ir tikai tā, ka šīs vīrs patiešām spētu 'izmētāt' huligānu bariņu dažās sekundēs :)!





915 5 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube. com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Varēji jau nedaudz vairāk pacensties pie raksta veidošanas, ir nedaudz par plānu. Tādu rakstu varētu taisīt par Lauri Reiniku, nevis par mūsdienu Latvijas Lāčplēsi. 

63 0 atbildēt

Ne jau naudai ir nozīme, bet to, ko gribi sasniegt. Nopelnīt var visur, bet tam ir vajadzīgs smags laika un darba ieguldījums + talants - pat policijā. Manas paziņas, kas strādā policijā atrodas tur ne jau naudas dēļ, bet gan tapēc, ka vēlas kko vērst par labu. ( Lai gan ilgi viņi tur neizturēja, viņu iekšējā virtuve diezgan ''smirdīga'')

20 0 atbildēt

Visu cieņu Mairim,žēl,ka viņam neveicās ar promouteriem,kas nespēj sarunāt nopietnus pretiniekus,lai varētu redzēt uz ko patiešām Mairis ir spējīgs. Zinu ,mūsdienu boksā visam nozīme ir naudai,ja nav liela $, tad arī nebūš lielo cīņu,bet tapat ir forši ,ka savā ziņā parasts latviešu puisis laiku pa laikam parāda,ka arī letiņs māk kauties. Čara nokdauns jau vien ir ko vērts.

15 0 atbildēt

Es domāju, ka .. jo vairāk šādu cilvēku, jo vairāk mums pašiem Latviešiem pieaugs pašcieņa!

Jo mazāk kādam ienāks prātā teikt, ka Latvju zeme ir  - muļķu zeme!

12 0 atbildēt

Labs raksts. Vairāk tādus Latviešus, kas ar godu nes LV vārdu pasaulē.  emotion  emotion 

10 0 atbildēt

Raksts ir iesākts ar ... Porziņģa ir par daudz.

Tas nav tas pats, ka Porziņģis nekas nav!

Vienkārši gribu mudināt cilvēkus interesēties arī par citiem Latvijas sportistu sasniegumiem! Un tādu ir ļoti daudz.

5 0 atbildēt

Atklāti sakot par šo bokseri pirmo reizi kaut ko uzzināju. Sports un māksla - tie spodrina Latvijas tēlu jau daudzus gadus.

5 0 atbildēt

Labākie bokseri reizēm kaujās reizi gadā..

3 0 atbildēt

Nu tādi nu mums ir tie miera sargi! emotion

3 0 atbildēt

Tik daudz kļūdu tekstā emotion  

Kā to redzam no tabulas, tad vismaz 18 no tām ir ar nokautu! Vispār 15 ar nokautu ir nevis 18.

BEST CNOCKOUT EVER! Nezināju tādu vārdu vēl.

Un kas vainas, ka mēs fanojam par Porzinģi? Tas jau nenozīmē, ka visi pārējie sportisti ir aizmirsti... 

Bet nu raksts jau labs...

1 0 atbildēt

Piekrītu, var nepatikt.

Tas ir audzināšanas jautājums, nevis augstprātība. Ja es redzu, ka cilvēks cenšas, bet man nepatīk - nekad nebojāju viņam dienu  emotion '.

Vai man trūkst vietas, kur ieraudzīt to, kas man patīk?  emotion 

1 0 atbildēt

Jā, tagad tā ir, bet pirms tam nebija emotion

Tāpēc jau arī iekopēju tekstu, ko viņš bija ierakstījis nepareizi.

1 0 atbildēt

... nu Čarrs jau no visiem nebija tas slābākais. Ne velti rakstīju, ka Kadirovam bija ieplānots cits scenārijs. Laikam lieki pieminēt to, ka tur tika uzaicināti viņa mīļākie islamticīgie cīnītāji un citi? Bija arī Badr Hari. Bet - vīlos!  Kadirova seju redzēji, kad Čarrs nokrita? emotion  

1 0 atbildēt

Jābūt lepniem par katru mūsu panākumiem pasales lēmeni.

1 0 atbildēt

Njā, Mairi labāk nenokaitināt.

0 0 atbildēt

Tu esi jautrs džeks   emotion  

Nerunāsim par Kristapu. Nedomāju, ka tam būs rezultāts.

Ko tu pats esi paveicies, neskaitot savu balsojumu par viņu? Ā, piedod, tu komentārā rakstīji,  ... - ka esi izaudzis   emotion  

1 1 atbildēt

- jo:

1. 25 uzvaras  (18 K.O.) 1 zaudējums.

2. Mairis Briedis ir Valsts policijas darbinieks. Viņš ikdienā veic inspektora pienākumus Speciālo objektu apsardzes pārvaldē, kurā viņa darbs ir saistīts ar dažādu papīru kārtošanu.

0 0 atbildēt
Ieliku mīnusu, jo par zvaigznes slimību - visi ir lieli cilvēki, kā grib tā lai uzvedas, jo viņi ir sasnieguši panākumus, un ir pilnīgas tiesības justies pārākiem par citiem. Tas ir diezgan bērnišķīgi apsprieat kāda cita dzīvi un teikt, kā vajadzētu vai nevajadzētu kādam dzīvot - jo ne tu ne viņš nemainīs savus uzskatus. Vērtīgāk ir pašam pievērst uzmanību savai dzīvei, lai kas mainītos. Vet par Porzinģi- kāpēc jāaizliedz cilvēkiem priecāties? Vai tas ir kas slikts, ka cilvēki priecājas par tautieša sasniegumiem? Ja tev par daudz, vienkārši nelasi, būs mierīgāka dzīve.
0 0 atbildēt

Vai tas nav tas čalis no creamcredit? emotion 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt