local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Ozoliņš izdarija pret SkA11

68 6

Kad Martins Karija otrajā spēlē pret SKA guva vārtus, zīmīga bija epizode, kad pretuzbrukumā Sandis Ozoliņš rādīja ar roku Miķelim Rēdliham zīmi – no malas tas izskatījās kā diriģenta žests. Kas tas bija patiesībā?

Skatītājiem šie Ozoliņa mājieni atgādināja aizsarga izpratni par notikumiem laukumā, gluži kā saspēles vadītājs redz divus gājienus uz priekšu. Doma apmēram tāda – klau, Miķeli, dod ātrāk uz priekšu piespēli Karijam! Tālu no patiesības mēs neesam, kas attiecas uz diriģēšanu, vienīgi Sandim doma bijusi cita:
- Tajā brīdī es ieraudzīju, ka tiesnesis paceļ roku – aizturētais sods! Iešāvās prātā – super, ja reiz jau esam vairākumā, nenāktu par ļaunu uzspēlēt pieciem pret trim. Kliedzu Miķelim, lai šis atdod piespēli SKA aizsargam un tiesnesis aptur spēli – būtu vairāk sekundes lielajā vairākumā. Taču Rēdlihs pārprata vai nedzirdēja – SKA aizsargi saprata, ka viņiem ir noraidījums un viņi nojauta arī manu mājienu, vienīgi Miķelis uzmeta ripu uz priekšu, kur tā trāpīja uz Martina nūjas un viņš guva vārtus! Tad es padomāju – jā, arī tā varēja šo epizodi nospēlēt http://www.sportaavize.lv

68 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

 

Sporta Avīze+ ievietotais saturs ir aizsargāta saskaņā ar Latvijas Republikas Autortiesību likumu. Jebkura Sporta Avīze+ publicēto materiālu pilnīga vai daļēja pārpubliskošana ir kategoriski aizliegta bez Sporta Avīze+ rakstiskas atļaujas.

7 0 atbildēt

atbildot uz vefinieks komentāru " nu jā, ja tik tā vienmēr noveiktos :D " 2as reizies pec kartas uzvaret SKA, ta ir veiksme ? nop, sakat ko gribat bet uzskatu kad vnk chali nocinijas un luk ari rezultats !!!! sitie visi gudrie dirseji, gribesu redzet ko teiksiet ja gadijuma rit panemsim visu seriju !!!! gaidu ritdienu un pirmas serijas beigas rit . :)  

3 0 atbildēt

Stulbi likt norädi uz lapu,kura ir par maksu......

3 0 atbildēt

un ko es nokopēju no sportacentrs.com.emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " un ko es nokopēju no sportacentrs.com. " nau no sportacentrs sportacentra pa brivu vis a sporta avize nau :D  

1 0 atbildēt

atbildot uz kailavista komentāru " 2as reizies pec kartas uzvaret SKA, ta ir vei... " pirmas serijas beigas rit . :)  Kā savādāk?

1 0 atbildēt

Sandis malacis

1 0 atbildēt

Sandim vsp respect, izkulās no alkoholisma un atgriezas ar normalu hokeju :)

1 0 atbildēt

atbildot uz kailavista komentāru " 2as reizies pec kartas uzvaret SKA, ta ir vei... " es gan domāju, ka vinš ar to domāju, konkrēto situāciju, nevis spēli kopumā, kur nu vēl abas. tāpēc tāda trakošana jau nu ir lieka...

0 0 atbildēt

ēj nost. : DD

0 0 atbildēt

nu jā, ja tik tā vienmēr noveiktos :D

0 1 atbildēt