Vispār visu šito varētu attiecināt uz cūkgaļas ēšanu, un sanāktu tipiskais vegānu pastaro evaņģēlistu raksts:
1) cilvēka zarnu trakts neesot paredzēts gaļai (galvenais vegānu arguments), gaļa tajā pūst un nepārstrādājas
2) trihīnas, salmoneloze, u.c parazīti (bildītes ar smadzenēs ieēdušos parazītu obligātas) - kas arī sastāda galveno autores raksta daļu
3) cūka var būt slima ar pārnēsājamu ne-parazītu vīrusu slimību (trakumsērga, piemēram)
4) ja gaļa ir svaiga, termiski nepietiekami apstrādāta, tad skrejamais garantēts plus tā ir pilna loze uz infekciju. Liela daļa rakstā minēto ir dēļ termiskas apstrādes neesamības (KJS, parazīti, utml).
5) ēdot gaļu vien, viss saies uz īso (stāsti par senās Ķīnas nāvessodu, barojot tikai ar gaļu bez jebkā cita)
Kas paliek būtiski atšķirīgais? Maz paliek. Psihiskas slimības galvenokārt, jo "cilvēku ēst nav košer". Prionu kaitēm olbaltumvielas pagaidām ir teorētisks izraisītājs, kamēr infekcijas paliek galvenais fiksējamais ( https://en.wikipedia.org/wiki/Transmissible_spongiform_encephalopathy )
Tātad - pirms ēdiet cilvēkus:
1) Neaizmirstiet tos termiski labi apstrādāt
2) Ēdot domājiet labas domas, lai saudzētu savu psihisko veselību
3) Priekšroku uzturā dodiet baltajiem cilvēkiem, kuru kaitēm jums jau varētu būt izstrādājusies imunitāte! Pirms ēšanas palūdziet cilvēkam nodot asins analīzes.
4) Aizmirstiet domu nogaršot smadzenes
5) Izvēlieties ēšanai kārtīgos, ar labu uzvedību, labu fizisko un psihisko veselību. Autore atbilst!