local-stats-pixel fb-conv-api

Karš pret internetu: Instagrams izdzēsa šo bildi.64

1223 20

Ja Instagrams sāk tevi ierobežot, tad neapstājies un uzsāc karu! Iedvesmojoš stāsts par sievieti, kura metās cīņā pret interneta nosodījumu.

1223 20 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Nu un kas tur tik sevišķs, ka nedrīkst publicēt? Ingsramāmuri

1 0 atbildēt
Tracis par neko. Meitenes liek bildes, jo viņām ir palielieli, stingri seksīgi dupsīši, bet šitā idiotw vienkārši dalās ar savām bioloğiskajām problēmām. Es tak sūdu nefočēju un nelieku nekur!
4 3 atbildēt

Ja reiz ikmēneša asiņošana sākusies, tad arī prātiņam būtu jābūt tik daudz, lai apjēgtu, ka dažas lietas nav paredzētas ievietošanai internetā. 

1 0 atbildēt
Nu, normāli cilvēki neliek tadas bildes
1 0 atbildēt
jā dabīgs process un bla bla bla, taču nejau tāds process ir jāpublicē internetā. tad jau sanāk ka var likt bildes ar savu sūdu arī bļin. pretīgi un slimi manuprāt ir šādas bildes publicēt, maigi sakot.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Es nesaprotu kapeec shis tiek salidzinats ar kakaashanu. Sviests. Menesreizes ar to vnk nevar salidzinat,ielikt bildi ar suudu butu pretigi un vulgaari. Iisumaa - nebutu sievieshu un vinu iipatniibas,nebutu pasaulei naakotnes.
2 2 atbildēt
Un viņa jau tur nav plika ,lai instagram izdzēstu ārā bildes . Un viņas mērķis ir likt cilvēkiem saprast,ka tas ir normāli un par to nav jāsmejas un tas ir katrai meitenei un tas ir dabiski un nav nekas apkaunojošs jeb pretīgs.
0 1 atbildēt
Ļoti normāli ,jo tik tiešām katrai meitenei tas ir un viņas to nevar mainīt ,tas ir dabisks proces ,bet cilvēki to nesaprot viņi par to smejas,skatās ar šķību aci un domā ,ka tas ir apkaunojoši ,bet tas ir pa visam normāli ,jo tad jau arī kakāšana un čurāšana ir apkaunojoši un vēl daudzas dabiskas lietas ir apkaunojoši ,jo tas ir mums visiem "Dabiskie procesi" Un mēs to nevaram mainīt.
0 1 atbildēt

tas ir normāls un dabisks process neuzskatu ka tas būtu kas slikts ar to dalīties intagramā

0 1 atbildēt

Ja viņa savādāk nespēj tikt galā ar saviem kompleksiem - lai liek. Bet tad nevajag ņemt ļaunā, ka pēcāk tādas sauc par Blondīnēm.

Gudra un sevi cienoša Sieviete neko tādu nereklamē

2 3 atbildēt

piekrītu sievietei, tā IR māksla! Man piemēram, šīs bildes liekas normālas..

5 7 atbildēt

Negribu nevienu mācīt vai aizskart, bet man šīs bildes nešķiet sokējošas vai aizskarošas un autores ideja šķiet jēdzīga un laba.

1 3 atbildēt

Un vispār Instagrams viņai atvainojas un atjaunoja to bildi atpakaļ emotion 

0 3 atbildēt

Un ja kādam šis liekas pretīgi, ko tad Jūs teiktu par izlietotu tamponu vai paketi? Saņematies! 

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »