local-stats-pixel fb-conv-api

Kādi banāni ir veselīgi? Noderīga informācija ikvienam!6

He hei...nju ko, laiiks pacepties emotion

Kāds domās varbūt kāpēc ,bet zinot dažus ,cepienus pa citu rakst,kā piemeru par aboliem...tad nju aiziet.. emotion

SMAIDOŠU UN POZITĪVU DIENU... emotion

Labums, ko sniedz pārgatavojušies banāni

Zaļos banānos ir rezistentā (nešķīstošā) ciete. Tā netiek sagremotā tievajā zarnā un tiek fermentēta resnajā zarnā, kas bieži izraisa gāzu veidošanos. Nogatavojušos banānos lielākā daļa cietes transformējas cukurā. Tāpēc nogatavojušies banāni ir ne tikai saldāki, bet arī tiek ātrāk sagremoti. Tātad, tie ir veselīgāki gremošanas procesam.

Gatavos banānos ir daudz vairāk noderīgo vielu. Svarīgākais – jo banāni ir tumšāki, jo vairāk tajos ir vairāk ārpusšūnu olbaltumvielu (audzēja nekrozes faktors). Tas novērš audzēju šūnu augšanu.

Apēdot 1 pārgatavojušos banānu dienā, jūs stiprināt imunitāti. Zinātnieki no Japānas apgalvo, ka šādi augļi satur vairāk šķiedrvielu, vitamīna C, B grupas vitamīnu, kālija un antioksidantu, salīdzinājumā ar zaļiem augļiem.

Nākamreiz, kad izvēlēsieties banānus, atcerieties par padomu no šī raksta. Iespējams, pārgatavojušies augļi ir ne tik garšīgi, taču tos var izmantot dažādos ēdienos.

Banānus, lai iestiprinātos, labāk ēst divas stundas pēc brokastīm. Nekādā gadījumā neēdiet tos tukšā dūšā. Lai saglabātu veselību, ēdiet pareizi!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
86 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

 Nepatīk pārgatavojušies banāni emotion 

6 0 atbildēt

Vo, 2. attēlā tieši starp 4. un 5. līmeni, tie ir, manuprāt visgaršīgākie, jo nav ne pa saldu, ne pa skābu   emotion  

5 0 atbildēt

Vot vertigs padoms.Veseligi est iepuvushus bananus,lai imunitate stipraka,logiski ,ka ari abolus ,bumbierus, plumes, kartupeljus ,kapostus utt. ari galju un vispar visu ,ne velti pat krokodili vispirms edamo nostavina un tad tikai ed,ari lachi to zin.Vot ,nezinu ka vegani dara...

2 0 atbildēt

Veselīgi ir tikai tie banāni, kas nogatavojušies kokā. Tie, kas mūsu veikalos - nogatavināti ar toksiskām gāzēm.

1 0 atbildēt