He hei...nju ko, laiiks pacepties
Kāds domās varbūt kāpēc ,bet zinot dažus ,cepienus pa citu rakst,kā piemeru par aboliem...tad nju aiziet..
SMAIDOŠU UN POZITĪVU DIENU...
Labums, ko sniedz pārgatavojušies banāni
Zaļos banānos ir rezistentā (nešķīstošā) ciete. Tā netiek sagremotā tievajā zarnā un tiek fermentēta resnajā zarnā, kas bieži izraisa gāzu veidošanos. Nogatavojušos banānos lielākā daļa cietes transformējas cukurā. Tāpēc nogatavojušies banāni ir ne tikai saldāki, bet arī tiek ātrāk sagremoti. Tātad, tie ir veselīgāki gremošanas procesam.
Gatavos banānos ir daudz vairāk noderīgo vielu. Svarīgākais – jo banāni ir tumšāki, jo vairāk tajos ir vairāk ārpusšūnu olbaltumvielu (audzēja nekrozes faktors). Tas novērš audzēju šūnu augšanu.
Apēdot 1 pārgatavojušos banānu dienā, jūs stiprināt imunitāti. Zinātnieki no Japānas apgalvo, ka šādi augļi satur vairāk šķiedrvielu, vitamīna C, B grupas vitamīnu, kālija un antioksidantu, salīdzinājumā ar zaļiem augļiem.
Nākamreiz, kad izvēlēsieties banānus, atcerieties par padomu no šī raksta. Iespējams, pārgatavojušies augļi ir ne tik garšīgi, taču tos var izmantot dažādos ēdienos.
Banānus, lai iestiprinātos, labāk ēst divas stundas pēc brokastīm. Nekādā gadījumā neēdiet tos tukšā dūšā. Lai saglabātu veselību, ēdiet pareizi!