local-stats-pixel fb-conv-api

Kā viegli nomest riepu.9

Ziemas laikā daži cilvēki uzbarojas un paliek apaļīgāki,tāpēc uzcepu rakstu. Iespējams ,kādam palīdzēšu,kas cīnās ar savu punci,jo ir apriebies skatīties uz cilvēkiem,kurus pazīst ,un kuri čīkst,ka ir apaļi,pie visa tā esat vainīgi tikai jūs paši ,un pašiem arī jātiek galā ,cerams,ka ikvienam patiks mans raksts gan apalītim,gan sērkociņam.

79 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

A Es domāju ka būs kautkas par riepas nomešanu piemēram no kalna! emotion

8 0 atbildēt

Ar augļiem arī nevajag aizrauties, tajos ir ļoti daudz fruktoze, ko ķermenis pārstrādāt neprot. Augļus var ēst pirms fiziskām aktivitātēm, vai jebkā, kur tu kusties un kautko dari, kur tu patērē enerģiju. Bet vakaros nav ieteicams ēst augļus, tie ir ātrie ogļhigrāti, gandrīz tas pats, kas saldumi, ja enerģija netiek izmantota, viss aizies taukos.

3 0 atbildēt

It kā visi fakti ir zināmi un tā, tomēr + :)

2 0 atbildēt

Augļus nav ieteicams ēst daudz, jo tajos ir daudz cukura. Uzreiz pēc tam tu iesaki lietot mazāk cukuru. Kur loģika??? emotion

1 0 atbildēt

hmm, ja vajag pieņemties svarā, derēs apgrieztais variants! :D

0 0 atbildēt

neko jaunu tu  nepateici

0 0 atbildēt

Gaidiiju kaut ko labaaku no sii raksta!!!:(

Tapeec lieku miinusu!!!

0 0 atbildēt

Cukurs ir ļoti neveselīgs,pārmērīga lietošana noved pie cukura diabēta,un tad ir pavisam slikti. Ir cilvēki,kam cukura diabēta līmenis ir 1-2 ,un tad nav tik traki,pirms ēdienreizēm jālieto tabletes ,un to var izārstēt,taču ir daudzi,kam pirms ēdienreizēm jāšpricē sev zāles un tas nav forši.

šo varbūt ka pārskati jo tas nav īsti pareizi!

0 1 atbildēt