local-stats-pixel fb-conv-api

Kā man gāja ar mērķi - uztrenēt sevi pieklājīgā fiziskā formā? 2. daļa33

749 7

Stāsts par vēlmi mainīties. Iepriekšējā daļā palikām pie tā, ka Latvijā sākās krīze. Arī man nebija darba, uz zāli vairs negāju, uz augstskolu arī ne, sēdēju mājās. Šī būs 2. daļa. Pirmā ir šeit:

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678448

749 7 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

U Hot. emotionBet ja tā nopietni, tad malacis.

18 0 atbildēt

Well, Plits nav naturālis. :D 

8 1 atbildēt

Tām,un cik ilgā laikā sešpaku dabūji? emotion

3 0 atbildēt
Es arī biju saņēmies un cītīgi sāku trenēties 3x nedēļā, ēdod veselīgi utt. 6 mēnešus jau biju nostaigājis uz zāli un tad nepareizas iesildīšanās dēl sačakarēju delnas locītavu, gym neesmu bijis jau vairākus mēnešus, jo joprojām sāp. Kā jutīšū, ka esmu hatavs, tā atkal būšu zālē!
3 0 atbildēt

M.Vētra savulaik ir teicis: "Dzīve ir īsa. Prātīgs cilvēks to zina. Ik prātīgam ir savs dzīves mērķis, ja ne uzdevums, un, lai to sasniegtu īsajā dzīves laikā, viņš brauc pa vistaisnāko šoseju, bez lūzumiem un bez apkārt skatīšanās." Cienu cilvēkus, kas pēc iztrakošanās spēj atjēgties un sasniegt iecerēto. Lai Tev veicas!

2 0 atbildēt

Tā turēt! (+)

2 0 atbildēt
Padalies ar info, kāda ir tava ēdienkarte, esmu sācis ievērot plus mīnus pareizu uzturu, ierobežojis sāls, cukura, maizes un citu lietu lietošanu. 3-4 reizes nedēļā taisu kardio treniņus, bet svars kā nav izmainījies tā nav, pat ne pa gramu. Ok zinu, svars nav galvenais rādītājs, bet arī apkārtmēri nav mainījušies ne pa milimetru. Ar smēka vingrojumiem man šobrīd neviens ārsts tā īsti neatļauj nodarboties, aizliedz arī skriet, bet to nodarbojos tāpat, vienīgi vairs neskrienu pa asfaltu.
1 0 atbildēt
Esmu no tiem, kas apskauzh :/
1 0 atbildēt

Malacis. Cienu Tavu darbu un apņēmību.  Vienreiz  mēģināju izdarīt ko līdzīgu - nesanāca - pietrūka gan zināšanas, gan pašdisciplīna. Janvāri sākšu otro reizi - līdz uzvarai. 

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Tu paliki nesmaidīgs :D Bet malacis tā turēt ;)

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tu vinkarsi kolosals vecit

0 0 atbildēt

Cik maksa taa kachalka plavniekos?

0 0 atbildēt

Kas aptuveni ietilpst tavā porcijā?

0 0 atbildēt

Gregs ftw

0 0 atbildēt

Malacis, apņēmības tev netrūkst. :)

0 0 atbildēt

Kur tada sporta zale?

0 0 atbildēt

Cil ilgi trenējies ? Gadu ?

0 0 atbildēt