local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es izārstēju sev vēzi4

Pēc statistikas datiem, aptuveni 30 % pasaules iedzīvotāju savas dzīves laikā saslimst ar vēzi. Tas nozīmē, ka gandrīz ikvienam no mums ir zināms kāds cilvēks, kurš ir miris, vai slimo ar ar šo nāvīgo slimību. Tā ir loterija, ar vienu trešdaļu pilnām biļetēm (kaut visas loterijas būtu tādas!). Aptuveni puse no slimniekiem neizārstējas. Un saslimstības gadījumiem tendence ir palielināties, piemēram, Latvijā pēdējos desmit gados saslimstības un nāves gadījumu pieaugums ir 24,5 %, kas skaidri vēsta par to, kā mūsdienu medicīna tiek galā ar problēmu... Tradicionālās ārstēšanas metodes ietver ķīmijterapiju (tiek izmantos fluoro-uracils C4H3FN2O2, Pacitakslels C47H51NO14 Cisplatīns Cl2H6N2Pt+2 jeb fluora, hlora, degvielas, slāpekļa un skābekļa toksiski savienojumi), un staru terapiju, jeb radiācijas apstarošanu, (par Hirošimu citreiz), ar kuru palīdzību tiek mēģināts noindēt vēža šūnas, un... nenoindēt pašu cilvēku.

.

53 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Vezis Lv ir savirojies no kada 2000 gada un tas nozime ka nejau kupinata gala , alkohols vai smekesana(ok smekesana var pastiprinat saslimsanu ar vezi) ir vainigi pie ta ka musdienas loti daudz cilveki mirst no veza...

bet gan E , bez ka musdienas vairs nav iedomajama musu partika...

6 0 atbildēt

Cik jauki, ka mūsu vidē ir medicīnas eksperts (kuram atbilde ir vienkārša, uz jautājumu, uz kuru oficiālā zinātne vēl droši neņemās atbildēt!). Atvainojos par sarkasmu. Vai interese neizslēdz iespēju, ka vēža cēlonim ir tik kompleksi un daudzveidīgi izraisītāji, ka tos izsekot ne vienmēr ir iespēja, un tā ārstēšanai būtu jābūt tik pat kompleksai un daudzveidīgai.

2 0 atbildēt

Proti, tas jau ir izmēģināts un konstatēts? Tas ir personisks novērojums vai arī ir noteikti ir kādi avoti, no kurienes tas ņemts? Protams, manuprāt, nevajag pieķerties tikai vieniem burkāniem, bet izveidot kompleksu veselības atgūšanas sistēmu. Vienīgi vai tajā ir jāiekļauj "atomkarš" un "totāls vides piesārņojums" savā ķermenī, pa pāris tūkstošiem mēnesī?  

0 0 atbildēt