local-stats-pixel fb-conv-api

KHL nākamās sezonas prognoze15

Labs vakars visiem spocēniem, jo īpaši tiem, kuriem patīk hokejs. Pēc nepilna mēneša sāksies jaunā KHL sezona, iespējams pāragri,spriest, taču, ņēmot vērā, ka pirmās pārbaudes spēles ir nospēlētas visiem klubiem, arī iezīmējās sastāvi es sagatavošu nelielu rakstu par to, kā, manuprāt, norisināsies jau 9. KHL sezona. (Tiem, kuri uzskata, ka skatīties KHL, Rīgas Dinamo nozīmē būt kremļa trollim vai zombijam - neatbildu par citiem, bet man asinīs ir hokejs kā tāds un laika gaitā līdzīgus gara darbus sagatavošu arī par NHL, LHV un vēl vairākām hokeja līgām, kā arī Pasaules Kausu un Olimpisko kvalifikācijas turnīru).

92 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Hokejs patīk, bet klaunādes hoheja līgai nedekoju.
5 0 atbildēt
Laba analīze. RD šībrīža vājais posms ir Sējējs. Paskatījos vakardienas interviju. Izskatās ka viņš īsti nesaprot par ko runā. Paldies par rakstu. ++++
1 0 atbildēt

ilgi neesmu nedz skatijies ne arī sekojis līdzi KHL. tapēc pateicos par info ko esi devisemotion

1 0 atbildēt
Wow garš raksts, var redzēt , ka patīk hokejs. Pluss tevemotion
1 0 atbildēt

Diemžēl arī jasaprot ka Rīgas Dinamo šī sezona KHL visticamāk ir pēdējā. Intereses vairs nav ne sponsoriem , ne skatītājiem. Principā mūsējiem jau no paša sezonas sākuma ir jārāda labs sniegums lai atgūtu līdzjutējus. Bet ja pleyoffā netiek , tad to bodi klopēs ciet viennozīmīgi.

1 0 atbildēt

Damn, es jau domāju, ka te kkāds konkurss. emotion

1 0 atbildēt

Nelasīju rakstu, bet manas prognozes ir, ka Dinamka paliks priekšpēdējie. (Viņi Valmierā te trenējās uz bicītes pat 20kg nevar (LOL)  emotion .

1 0 atbildēt