local-stats-pixel fb-conv-api

KHL Sport Bar11

109 0

Lai sagādātu prieku un atpūtu visiem hokeja un it īpaši KHL faniem, Rīgā atvēries ir KHL Sporta bārs.Sporta bārs savas durvis vēra vaļā šī gada janvārī.Bārā ir izvietoti dažādi KHL suvenīr, visu komandu formastērpi ar komandas kopējo fotogrāfiju, interjērs ir iekārtots hokeja stilā - ripas,nūjas,ķiveres un citi inventāri.Pie katra galdiņa ir plazmas televizors, kur ir iespējams vērot KHL spēles.Arī viesmīļiem ir mugurā hokeja krekli, ar sev tīkamāko numuru uz muguras,lai saglabātu hokeja atmosfēru arī bārā.

Bāra ēdienkarte ir rūpīgi pārdomāta un izvēlēta ar slaveno pavār Jāni Yendzi.Pārsvarā ēdienkartē iekļautas sviestmaizes,kartupeļi un uzkodas hokeja baudīšanai, dažādi dzērieni un arī alus,kas ir neatņemam hokeja sastāvdaļa, jo kā saka "Hokejs bez alus, ir balets".

Otrā edienkart', jeb dārgākajā ir dažādi siltie ēdieni un pie dzērieniem liķieris,viskijs,rums un vēl citi alkaholiskie dzērieni..Izvēles ir plaša gan ēdienā, gan dzērienu kartē - bārs piedāvā 6 dažādus alus veidus..

Pa televizoru ir pieejami arī citi sporta veidi, kā nekā šis ir sporta bārs..

Bārs atrodas Elizabetes ielā 55, Radisson Hotel Blu.

Pielikumā arī nedaudz bildes :)

109 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Biju iegriezies, cenas brutālas, bet pats bārs foršs, sen kautkas tāds bija vajadzīgs. Vienīgais man nepatīk tas, ka tur pie izejas ir stulbs slieksnis, aiz kura es aizķēros, pat skaidrā būdams.  :D

13 0 atbildēt

Tā jau labi , bet gribējās tos apkaloptājus redzēt.

6 0 atbildēt

Hokejs bez alus ir daiļslidošana.

3 0 atbildēt

 baigi labaa štelle. :) noteikti jāaiziet. :)

1 0 atbildēt

CIK. MAKSĀ. ALUS?

1 0 atbildēt

Kadreiz bus jaaiziet.emotion

1 0 atbildēt

taak drosvien tur paarsvaraa iet tikai viirieshi, dereetu arii cits nosaukums :D

1 0 atbildēt

PČ spēles te arī var skatīties? :)

0 0 atbildēt