local-stats-pixel fb-conv-api

Jādzen nost riepa!9

44 1

Līdz ar pavasara iestāšanos radās vēlme atbrīvoties no dažiem liekajiem kilogramiem, mērķis ir 10-12 kg, līdz maija beigām. Šādu rakstu gan ir pilns internets, taču mans atšķirsies ar to, ka efekts tiks panākts mērena slinķa režīmā, to sīkāk aprakstīšu nedaudz vēlāk.

Sākumā salikšu visu pa plauktiņiem:

1. Augums 188 cm, svars uz doto brīdi - 97.3 kg šortos (personīgais rekords). T-kreklā izskatos labi, bet ar pliku augšdaļu neesmu apmierināts. Plus pēdējā laikā esmu drusku svarus pacilājis, un gribas apskatīties vai ir arī kāds muskulis apakšā parādījies.

2. Pieredze sportā - kādi 20 gadi basketbols 2-3 reizes nedēļā plus sacensības, tam paralēli periodiski (2-3 mēn treniņi, tad gada pauze) svaru zāles apmeklējumi. Pēdējos 3 gadus otrādi - trenējos 6-9 mēn, tad 2-3 mēneši netrenējos. Tiek sasniegta kaut kāda robeža, plus arī apnīk, tad pabraukāju aktīvāk ar riteni, vai ja pauze iekrīt ziemā, tad slēpoju. Basketbols paralēli visu laiku, bet retāk kā agrāk. Droši varu teikt, ka aktīvs dzīvesveids.

3. Pieredze svarā zaudēšanā - uzdzīšanā. Svaru 5-7 kg robežās augšā lejā mainu kādus 5 gadus, kad sasniedzot 92 kg atzīmi sajutu, ka skrienot sāk sāpēt mugura, jo nav pieradusi pie svara priekšpusē. Bija arī pa kādai piezīmei no senāk nesatiktiem paziņām, ka esmu uzēdies. Nav bjis mērķis mazāku svaru noturēt, netaisos ne uz skatuves līst, ne būt uz žurnāla vākiem. Un daudz ko dod arī tas, ka nometot 7 kg, pats sev sāku pēc knariņa un vārguļa izskatīties, tas ir diezgan smagi izturams.

4. Mērķis - mērķi ir vairāki. Gribas tikt līdz sešpakai, vai tuvu viņai. Otrs - man patīk ēst, būšu tievāks un kādu laiku atkal varēšu ēst ko pagadās, joprojām saglabājot sev pieņemamu paskatu.

5. Ko darīšu - galvenais protams ka visai maz ēdīšu (jā, līdzi ies muskuļi, un strauji ierobežot ēdienkarti nedrīkst utml,). Ēdienkarte standarts - olas, cepta (jo garšīgāk) vistas fileja, sausa kā zābaka zole, daudz dažādi dārzeņi, tuncis savā sulā, biezpiens, auzu pārslas. Nu šo visu klāstu arī miksēšu pēc savām iegribām.

Pasportošu arī, svaru zāle 3-4 reizes nedēļā atpaliekošajām muskuļu grupām (viss izņemot kājas un muguru :) ) Gan jau basītis arī būs šad un tad, un ja labs laiks tad pa pāris reizēm nedēļā arī velo.

6. Daži knifiņi - ja treniņš vakarā, pēc treniņa neēdīšu (jep, aizveras anaboliskais logs, kurš būtu jāpabaro ar olu baltumiem).

Atteikšos no garšvielām, cukura, jebkādām mērcēm, balto miltu izstrādājumiem, limonādēm un sulām.

Dzeršu daudz ūdeni, ēdīšu vismaz sākumā 3 reizes dienā, bet ja būs leila tieksme pārēsties, tad ēdīšu mazas porcijas ik pēc 2-3 stundām.

Principā tas arī viss. Maija pēdējās dienās ielikšu rakstu un pāris bildes kas ir izdevies.

Kāpēc šo rakstu, jo patīk sevi nolikt fakta priekšā, un paskatīties uz ko esmu spējīgs.

44 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Lai veicas. Pati jau gadu cīnos ar stresa un slimību izraisītiem 20kg, kuri uzradås nepilna pusotra nēnesa laikā. Šobrīd esmu tikusi valā no 10kg. Smagi nāca nost, bet gribas atpakal savu smuko auguminu. Gimenē man ir iedzimts liekais svars, kas visu padara sarezgītāku, tomēr ne neiespējamu. Ja vienreiz uzveicu gēnus, uzveiksu arī otrreiz. emotion Lieta, ko esmu sapratusi sajā reizē- nevar skaitīt kalorijas, vnk jāskatās ko ēd un cik daudz. Un nedrīkst izslēgt nevienu no uztura piramīdas grupām, kā arī principu, ko māca pat vidusskolās- ja organismam pietrūks energija (oglhidrāti), tas sāks nemt energiju no taukiem. Bet organisma shūnas ir ar loti labu atminu un ellīgi atriebīgas- pie pirmās iespējas sāks krāt rezerves un viss nāks dubultā atpakal. P. S. Baigi laba lieta ir griki- ar tiem es aizvietoju kartupelus un makaronus. Mana gimenes ārste ir sajūsmā.
5 1 atbildēt
Ēšanas plāns ir galīgi garām. Ir jāed nevis maz, vai pēc treniņa neēst vispār (kas ir stulbi, jo tā tu bojā organismu), bet ir jāēd pareizi. Labs piemēr- ēdīšu olas, ceptas, jo garšīgāk. Olas būtu jāed tieši vārītas, jo cep tu viņu taukos, bet no taukiem tu centies tikt vaļā. Vistas fileju sausu kā zābaku zoles. Priekškam tas vajadzīgs? Vistas krūts fileja ir liesākā gaļa uz šīs zemes. Tur ir diezgan daudz proteīna tāpat kā olās, kuras tu cepsi taukos. Proteīns tev vajadzīgs muskuļiem, muskuļu masai, it sevišķi pēc svaru zāles!! Dedzini taukus un audzē muskuļus! Pārcept vistas fileju līdz sausumam, tu nevis sniegsi sev labumi, bet bojāsi apetīti, jo sausa fileja reāli ir negaršīga. Pirms izstrādā kaut kādas mistiskas programmas, ieteiktu tev kaut vai internetā pāris stundas pazondēt, kas un kā ir jādara. Youtune kaut vai to pašu sixpacshortcut kanālu pastudē, un sapratīsi, ka ar šādu plānu tu sev veselību sabeigsi.
2 0 atbildēt
Vēlu veiksmi emotion
0 0 atbildēt
Esmu redzējis kā cilvēki nomet 40kg un pat 70kg.Pa vienu gadu.Un nevis ar kādām mistiskām diētām bet tikai un vienīgi daudz kustoties,skrienot,uz velo,staigājot+pareizs ēšanas režīms.+ūdens.Ja atmetīsi gaļas ēšanu tad papildus vēl 10kg būs nost,ar garantiju.
0 0 atbildēt