local-stats-pixel fb-conv-api

Hossa? Pff, Trotter ftw14

62 2

Kādu dienu kāds nezināms "Kāds" (kaut kā murgaini sanāca) paziņoja, ka Rīgas Dinamo atkal labi iepirkušies un dabūjuši savos nagos Broku Troteru (Brock Trotter). Nu, centos nesapriecāties par agru, jo, noskatoties video, kā viņš AHL ārdās (spēlē pie tam Hamiltonas Bulldog'os, kas ir Montreālas Canadiens fārmklubs) nu jau nu bāāāigi sagribējās redzēt viņu komandā.

Padomājiet paši - Hosas vairs nav, Miķelis ar Lauri divatā īsti neko nevarēs sadarīt, a vot pirmā maiņa - velns viņu zina, ko pirmā maiņa, bet īpašu azartu mešanā pa pretinieku vārtiem neesmu novērojis. Vienmēr cenšās izspēlēt līdz tukšiem vārtiem, kas man nu baigi nepatīk. Nu vot, a Dinamo apstiprināja, ka Troteris ir kabatā, samaksājuši šamējam 250 taukšķus un Brokam vajadzēs gadu ārdīties RD. Vai tas ir labi? Laikam jā - lielāka daļa droši vien jau zina, ka Hartijs atgriezies, sanāk, ka mums būs baigi ellīgi daži uzbrukuma virknējumi. Manuprāt tie divi spēcīgākie būs šādi -

Ņiža, Hartijs, Surovijs

Dārziņš, Troters, M. Rēdlihs.

Kāpēc Troteru pie Dārziņa maiņā? Čuvaks sīks (178), bet baigi žiperīgs un ar labu ņuhu uz vārtu gūšanas momentiem. Lieliski iederētos tajā maiņā. Karōče, zemāk nodrukāšu viņa datus, pievienošu kādu foršu video, lai nebūtu skumīgi un jūs varētu novērtēt šamējā skillu.

Dzimis: 16. janvāris, 1987. gads, Kanādā, ir ASV pilsonis

Augums: 178 centimetri (Karija ir par diviem centimetriem mazāks)

Svars: 80 kilogrami

Pozīcija : Leftwingers / Centrs (Hamiltonā spēlē kā centrs)

Met : ar labo

Papildinfo ar punktiem u.t.t. - http://eliteprospects.com/player.php?player=11443

 





62 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Līgums ir uz 2 gadiem Normunds pats teica ;) . Manuprāt lielisks papildinājums, jo Sējējs teica ka runājis jau 3 mēnešus. Hossa pirms nāca uz Dinamo neizskatījās nekāds dižais un redz kā spēlēja, šis izskatās vsp monstrāls, ja ižšaus būs rezultatīvākais līgā ja nē tad tik un tā savus 20 golus iemetīs. TIkai Rīga, tikai Dinamo. + Dinamo Menedžementam par šo spēlētāju manuprāt sezona būs laba !!! GAIdam 2 augustu!

1 0 atbildēt

Autor, līgums ir uz diviem gadiņiem :D

1 1 atbildēt

Būs interesanti

0 0 atbildēt

Domāju ka Troters būs labs papildinājums. :)

0 0 atbildēt

Cik esmu lasījis un interesējies tad līgums ir uz 2 gadiem, bet ir kaut kādi punkti piemeram ja šamējo savajagas NHL tad jalaiž vien būšot un tāda garā.

Par pašu spēētāju runājot, tad jau redzēs kā būs, droši vien pirkts lai būtu slovāka aizstājējs, bet vai tāds būs grūti pateikt, eropā jau savādāku hoķi spēlē.

Dzīvosim redzēsim, vēlu veiksmi viņam un pārējai komandai.

Tikai Rīga tikai Dinamo !!!

0 0 atbildēt

82.kg !!!!  Bet nu beidzot varbuut buus bombardieris !!!!!!!

0 0 atbildēt

Aizmirsi pieminēt, ka viņš ir 6 rezultatīvākais AHL!!!

0 0 atbildēt

un par maiņām - manuprāt vajadzētu tā - 1. Hartigans / Troters / Saša 2. Miķelis/ Lauris/ Podziņs 3. Karsums/ SPrukts/ ENkijs 4. Bukarts/ Surovijs/ - bet nu to rādīs laiks

0 0 atbildēt

Viss itkā  smuki, tik uztrauc mani vārtsarga jautājums, vismaz pagaidām.

 

RatedRSuperstar nu nu Podziņu jau 2 maiņā likt, bet var jau būt neesmu šamējo redzējis spēlējam, taču šaubos ka tik labs ir. Manurāt visi pārlieku uz viņu sacerējušies.

0 0 atbildēt

Diezgan jauns,23 gadi.

0 0 atbildēt
JuK avatarsJuK

atbildot uz niks komentāru " bez hosas mees esam nekas :( tas bija ka rona... " tu esi viens no dinamo speletajiem ,kad saki ( mēs ) ?? ja nesi, tad saki, dinamo bez hosas nav nekas !

0 0 atbildēt