local-stats-pixel

Grūtniecība un ķermenis #23

Vēlmes, vēlmes un sapņi. Kaut kad iepriekš vienā “Panākumi” rakstā minēju savu mērķi, kas jāizpilda līdz 1.jūnijam. Lai to dabūtu gatavu turpināju cītīgi strādāt pie sava pēc dzemdību ķermeņa.

Mums visiem sevi vajadzētu mīlēt, resns vai tievs, vai vidējs, vienalga. Citi tevi mīlēs ja tu pats sevi mīlēsi. Tad nu man ar to mīlēšanu nedaudz sāka klibot. Protams, cienu sevi un apbrīnoju, ka esmu devusi dzīvību savam dēlam, par to neiet runa. Tas prasa kaut ko no sevis dot un es nenožēloju, ka tam atdevu savu ķermeni. Par to nekas labāks nemaz nevar būt. Tikai pēc tam jutos nedaudz nemierā ar sevi. Es ar vienu citu mammu, apmainījāmies savos palīgos ķermeņa uzlabošanai pēc bērniņa piedzimšanas. Viņa man ieteica Bikini body mommy. Šī trenere ir ar sportu uz tu, lai gan sākumā tā uzreiz nepateiksi. Galvenais kādēļ pamēgināju, viņa arī ir mamma, fitnesa trennere, kas lika man domāt, ka saprot ko dara. Ieguvusi nelielu ieskatu youtubā, piereģistrējos arī viņas lapā. Reģistrācija ir bez maksas un arī bez maksas ir pieejami trenniņu video. Tagad jau viņai iet 6. čeliņdžs. Pilnīgi visus šos video var atrast arī youtubā. Mājas lapā var atrast uztura ieteikumus, bet tie ir par maksu, ko es šoreiz neizmantoju.

Tā kā es iepriekš jau sportoju, nesāku ar 1. čelindžu, bet 2. , kur 6 dienas vingro, 1 brīva. Viens čelindžs ilgst 90 dienas. Es esmu izgājusi tagad tikai pirmo mēnesi. Vai turpināšu tālāk to pašu, nezinu. Kaut kā beigās tomēr apnika, kaut gan katru nedēļu vingrojumi pārsvarā mainās. Man sanāca grēkot, izlaidu dažas dienas Ziemassvētkus, Jauno gadu, brīvdienas. Tas nozīmē, ka 6 dienu vietā vingroju 5 un līdz ar to viss ievilkās nedaudz ilgāk un pa visam iespējams, ka rezultāts nav tāds kāds varēja būt.

Sāku 22.12. Svaru man mājās nav, bet izmantoju mērus. Sākot vidukļa apkārtmērs bija 72cm, vēders 88 cm. Šodien (03.02.) tie ir viduklim 69cm, bet vēderam 82cm. Protams, viņi šad tad staigā uz priekšu un atpakaļ. Viduklī esmu zaudējusi 3cm, bet vēderam 6cm. Mēru no rīta, aptuveni 1h pēc brokastīm. Manuprāt, ļoti labi, ņemot vērā, ka ēdienkarte nav pareizākā. Jā, esmu samazinājusi porciju lielumus, šad tad izlaižu kādu sastāvdaļu no vakariņām un ēdu salātus ar gaļu. Pamostoties cenšos izdzert glāzi ūdens, ne katru rītu atceros, bet tagad jau iet labāk nekā sākumā. Pa dienu arī cenšos dzert ūdeni, kaut gan kafija un tēja ir vilinošas un kādreiz uzvar.

Mans lielais ieguvums no šīm 30 dienām ir- atkal varu ielīst biksēs, kuras uzreiz pēc dzemdībām bija iespējams uzstūķēt tikai līdz ciskām. Tagad dabūju viņas uzvilkt un pat aiztaisīt. Godīgi sakot aiztaisīju tikai uz īsu brīdi, jo vēl ir jāpastrādā, lai varētu viņas tiešām vilkt elpojot. Prieks un laime.

Neteikšu, ka bija viegli, bet nebija arī ļoti grūti. Bija tā vērts, sviedri un pūles ir nākušas tikai par labu ar sev apmierinošiem rezultātiem. Iespējams turpināšu šo pašu čelindžu, kaut gan februāris ir tāds svētku mēnesis un noteikti izlaidīšu kādu dienu plus kūkas, kūkas un kūkas, bet iespējams arī pamēģināšu citu čelindžu. Ja kādam ir interese vai šis čelindžs palīdz, varu turpināt, kaut gan jau pēc pirmajām 30 dienām redzams, ka palīdz.

Ja ar sportu ir tiešām uz Jūs, tad iesaku sākt no 1. čelindža. Viņš ir vieglākas intensitates un sakumam piemērotāks. Tomēr, ja esi cīnītāja tad vari sevi izaicināt un sākt ar jebkuru citu.

Mēs katrs pats atbildam par savu pašsajūtu savā ķermenī un ja tā nav laba, tad nozīmē, ka kaut kas ir jāmaina un jāsāk darīt lietas labā.

Kā man veicās sākumā vari lasīt https://saulstarinsblog.wordpress.com/2016/12/16/grutnieciba-un-kermenis/

Katrā ziņā manos plānos nav apstāties. Ja nepildīšu šo čelindžu tad pāriešu citā līmenī uz “LazyGirl challenge”. Tiem gan nav treniņu video, bet vietnē Instagram Lazygirlguides var atrast katras dienas uzdevumus. Ja nezin kādu vingrojumu kā pildīt, visu var atrast mātē goglē. Šis prasīs vairāk laika, tādēļ grūti teikt kā būs un vai atradīsies tik daudz brīvu brīžu. Mazais aug un to paliek arvien mazāk, bet redzēsim. Mēģināšu un tad jau atkal jums izstāstīšu kā man ir gājis.

Tu esi skaista un tas ir pats galvenais

76 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Viss forši, tikai tas vārds "čellindžs" griež kā ar nazi emotion

4 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt