local-stats-pixel fb-conv-api

Garkalne Strong11

227 3

Šodien nedaudz pastāstīšu par savu un dažu citu jauniešu hobiju. Tātad es un vēl daži jaunieši,kopumā esam aptuveni 12, nodarbojamies ar ''stieņu cilāšanu'',taču to daram nevis modernos klubos vai sporta zālēs,bet gan mūsu šķūnī,jā jūs nekļūdaties,tas ir šķūnis ,kurš aprīkots ar visu nepieciešamo ,lai spētu pilnvērtīgi trenēties.





227 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Laba lieta ir trennēties, bet cita lieta ir cilāt smagus svarus agrā jaunībā. Neisaku pārāk daudz aizrauties ar poverliftingu, it sevišķi kāju un muguras treniņiem, kamēr jums nav vismaz 16. Savādāk diezgan pamatīgi čakarē ceļgalus un muguru. Bet nu labāk jau ir protams, nekā nedarīt vispār neko. 

7 0 atbildēt

Foršie puikas!

2 0 atbildēt

Visi te runā - kaitīgi, kaitīgi...a kāds dzīvotprieks vispār, ja nevari darīt to, kas patīk, jo tas kaut kad vēlāk var nākt atpakaļ (un arī ne viennozīmīgi)? Tad jau vispār kā sporta veidus vajadzētu atstāt tikai nūjošanu vai peldēšanu. 

2 0 atbildēt

Visu cieņu!!!

1 0 atbildēt

Video Motive! Man patiik, MALACI VECI, ta tik tureet!!!! emotion

1 0 atbildēt

Tik agrīnā jaunībā tāda slodze uz nenostiprinājušos organismu ir kaitīga.. 

1 1 atbildēt

Skats kā skatās uz to roku tev neko neizsaka? Ja abas rokas būtu pretī šitādi stulbi jaut. tev nerastos.

0 0 atbildēt

Nav nozimes kur, un ko tu cilā! Galvenais ir tas kā tu to dari! Tehnika, un gribasspēks, tie ir tie noteicošie faktori! Cepuri nost džekiem! emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kas grib cilāt tas atradīs ko un kur, kas negrib tie pasauls cilātājus, lai palīdz pacelt emotion

0 1 atbildēt