local-stats-pixel fb-conv-api

FK Liepāja iesit 86 minūtē, 89* minūtē, 90+1 minūtē un uzvar FK Jelgava1

89* - vāri tika gūti, bet netika ieskaitīti, jo tika fiksēta aizmugure.

Pirms gaidāmās spēles komandām motivācija nebija jāmeklē. Sestdienas pievakarē 18:00 FK Liepāja devās cīņā savu skatītāju priekšā pret FK Jelgava.

FK Liepāja šobrīd atrodas 1.vietā turnīra tabulā, vienīgi Skonto uzvara pabīdīja uz brīdi liepājniekus 2.vietā, bet jau šodien FK Liepāja atgriezās 1.vietā. Pirms gaidāmās spēles liepājnieki trenējās pilnā sastāvā, vienīgi Valērijs Afanasjevs traumas dēļ nevarēja palīdzēt komandai. Neliels pārsteigums bija, kad FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs laukumā sākuma sastāvā laida jauno uzbrucēju Raivi Jurkovski.

Spēles sākumā vairāk bumbu kontrolēja mājinieki, kuriem arī bija pirmajiem teicama izdevība atklāt rezultātu, bet Dāvim Ikauniekam tas neizdevās. Turpinājumā FK Liepāja turpināja uzspiest savu spēli, bet FK Jelgava atbildēja ar retiem pretuzbrukumiem. Lai arī spēles likme bija ļoti augsta spēlētāji neizcēlās ar izteiktām rupjībām vai agresīvu spēli. Pirmais puslaiks aizritēja FK Liepāja zīmē, taču rezultāts nemainīgs 0:0.

Otrā puslaika sākumā aukstu dušu mājiniekiem sagādāja FK Jelgava, kas izvirzījās vadībā 1:0, lai arī protokolā fiksēts, ka Roberts Savaļnieks bumbu raida savos vārtos, tas vieglāku spēles turpinājumu vienalga neparedz liepājniekiem. FK Jelgava turpināja spēlēt no aizsardzības, bet FK Liepāja aizvien vairāk sāka spiesties uz pretinieku vārtiem. Tuvojoties spēles izskaņai, visi galvenie notikumi bija tikai priekšā. Pēc ilgstoša spiediena vārtu priekšā beidzot liepājnieki uzlauza viesu vārtus, precīzs ar galvu Kristaps Grebis 1:1. Turpinājuma liepājnieki neapstājās, bet vēl aizvien turēja tempu un tas deva rezultātu. Pēc trim minūtēm Grebis ar rikošeta palīdzību vēlreiz dabūja bumbu viesu vārtos, bet tika fiksēta kārtējā aizmugure. Tiesnesis vārtus neskaita, jo Kristaps Grebis atradies aizmugures situācijā. Kas neizdevās ar pirmo reizi izdodas ar otro reizi. 90+1 minūtē uz FK Jelgava vārtiem tiek nozīmēts 11 metru soda sitiens, ko izpildīt dodas Dmitrijs Hmizs. Precīzi, 2:1 FK Liepāja izvirzās vadībā. Turpinājumā nekas nemainās un liepājnieki izcīna svarīgus 3 punktus pret FK Jelgava un atgriežās 1.vietā turnīra tabulā.

Pēc spēles preses konferencē FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Saku lielu paldies puišiem, izdevības mums bija ļoti daudz, bet nespējām sākumā tās realizēt. Ja arī spēle būtu beigusies citādi, vienalga ģērbtuvē būtu pateicies saviem puišiem par cīņas sparu. Jelgavniekiem nebija neviena 100 % izdevība par visu spēli un tādēļ arī likumsakarīgi, ka tieši mēs uzvarējām.”


"Liepāja" – "Jelgava" 2:1 (0:0)
Vārti: Grebis 86', Hmizs 90'+1 - Eriba 47'

11 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 

FK Liepāja iesit 86,89,90+1 un uzvar FK Jelgava.

Kur loģika? emotion

 

0 0 atbildēt