local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve ar nebeidzamo dzīvesbiedru - Veģetatīvo distoniju.6

124 0

Pirmo rakstu par VD vari meklēt manā profilā.



Sākumā, tas bija labs iemesls, lai izvairītos no lielākām pārmaiņām dzīvē. Tu to vienmēr varēji izmantot kā attaisnojumu ne tikai citiem, bet arī sev. Jo vieglāk ir, kad kaut kas kaiš ne? Vari no daudz kā izvairīties, tā taču vieglāk! Tas ar laiku jau sākt palikt par pašsaprotamu lietu. Tu no visa esi atsvešinājies, visi no tevis - jo tev taču visu laiku ir slikti. Un pamodies jau tikai tad, kad grūti ko glābt. Un tad pieslēdzās vēlme bēgt no problēmām. Un te arī tas viss beidzās. Kad dzīve tev, tavas bēgšanas misijas liekā izvēlās spēlēt “rupjāku” spēli, tu nekad nezini, kas notiks tālāk. Tu dzīvo katru dienu ar domu, to, kad viss pārējais dzīvē, kas bijis, ir viens liels nieks. Tad arī parādas “reality check”. Protams, nenoliegšu, ka ir slikti un ir labi brīži. bet labie ir krietni vairāk nevis kā tālajā 2016/17 gadā. Bet tas vairāk nav attaisnojums, lai izvairītos no pilnvērtīgas dzīves. Un tā ir ļoti daudzu ikdiena! Vieglāk ir tā, nekā virzīties uz priekšu. Bailes ir mūsu melis..
Vistrakāk, manuprāt, ir tas, ka ne visi saprot to kas notiek ar mums. Kas notiek mūsu galvās brīžos, kad paliek slikti. Citi to uzskata tikai par saucienu pēc uzmanības, kas tā arī ir, bet tā nav vienīgā lieta.
Cenšos ikdienā katram garām gājējam neafišēt to, ka ar mani notiek kas tāds. Te nav ar ko lepoties, tā ir cīņa pašam ar savu sadragāto zemapziņu. Un ir pa tiesi žēl, ka mūsdienās tik ļoti daudzi paši sev izdara slēdzienu, ko būtu jādara ārstam.
Un jo vairāk tu redzi šādus cilvēkus sev apkārt, jo mazāk tev gribās sev piesaistīt to visu.

Tās bija manas nelielās pārdomas, gadiem ejot. Bija jāpaiet ilgam laikam, lai saprastu, cik ļoti es sevi esmu mocijusi ar to, kā patiesībā nemaz nav. Varbūt, kādam palīdzēs. 🌞

124 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Vajag lietot magniju. Ir tabletēs, bet personīgi es graužu boilera stieņus un velosipēdu rāmjus.

6 0 atbildēt

Nebūtu pēc virsraksta vēris vaļā, bet tā kā virsrakstā parādījās vārds VD, tad nolēmu izlasīt.

Jā, @pinkyminka, the same shit ir man, vismaz man tā likās, tagad ar to esmu sadzīvojies un tam nepievēršu uzmanību. 

Galvenais ir paškontrole ar sevi un ir brīži, kad tev jāpārvar pašām sevi caur 1000 nē.

Šī slimība pie mums LV pēdējo gadu laikā ir ļoti attīstījusies.

Viens no faktoriem, kas izraisa šo VD ir stresa klātbūtne ikdienā, tas arī veicina pārējo organisma padošanos kādai no šā veida slimībām.

Mans ieteikums ir, uztveriet dzīvi ar prieku, labsajūtu, ka jūs dzīvojat, izbaudat dzīvi gan priekš sevis, gan mīļajiem, kas ir jums blakus. 

Raksts - super  emotion 

6 1 atbildēt

 Zinu, kas tā ir..ar ko nākas saskarties.. 

Cilvēku atsvešināšanās.. tas ir sāpīgi. :/

0 0 atbildēt
Tev ar seksuālo orentāciju viss ir labi?
0 0 atbildēt

Ir bijis tik slikti,ka no tā,lai mani kauli kā sausi zari salūzt zem vilciena masas,ir bijis pavisam īss sprīdis. Un tad es savā apgādībā paņēmu kaķi. Palika vieglāk,man ar viņu ir par ko parunāt.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt