local-stats-pixel fb-conv-api

Dortmundes "Borussia" "mazais fināls" par spēlēšanu Čempionu līgā1

16 0

Dortmundes Borussia sestdien gaidāma viena no sezonas galvenājām spēlēm - principā, pēdējā realistiskā iespēja komandai aizķerties Čempionu līgas pozīcijā.

Jāatgādina, ka Vācijas Bundeslīgā tiesības piedalīties Čempionu līgā iegūst pirmās četras komandas.

Sporta direktors Mihails Zorgs (58) pirms Dortmundes spēles par visu vai neko Volfsburgā (sestdien, 15.30) laikrakstam BILD norāda: "Mums tagad tas ir mazs fināls!"

Dortmunde šobrīd par 5 punktiem atpaliek no Wolfsburgas (3. vieta). BILD nosauc piecus uzmundrinošus faktus, kāpēc Borussia tomēr varētu iekļūt Čempionu līgā ...

SUPER ATGRIEZŠANĀS

Džeidons Sančo (21 / tirgus vērtība 100 miljoni eiro) bija tieši uzvaras faktors pēc septiņu nedēļu pārtraukuma pret Berlīnes Union (2-0) pēc nomaiņas (59.). Zorcs: “Džeidons var nekavējoties mainīt spēli. Viņš ir ļoti labā formā!"

NEVAINĀJAMĀ SĒRIJA

Kopš 2015. gada kausa izcīņas fināla (3-1) Borussia pret Wolfsburg ir uzvarējusi 10 reizes(!), un vienu reizi spēlēts neizšķirti. Dortmunde uzvarējusi pēdējās 5 spēlēs pret Volsfburgas komandu! Pie tam pēdējās astoņās savstarpējās spēlēs Volfsburga nav guvusi vārtus!

TERZIČA PLĀNS

Edins Teržičs (38) noteikti vēlas Dormundes vadību savam pēctecim nodot Čempionu līgas vietā. Viņš par Dormundes treneri kļuva decembra! Tagad pēdējās 3 spēlēs Bundeslīgā Dormunde ir uzvarējusi. Kas tāds Terziča vadībā noticis pirmo reizi.

ROISA FAKTORS

Dormundes kapteinim patīk gūt vārtus pret Volfsburgu un pēdējās 13 Bundeslīgas spēlēs viņš ir guvis 10 vārtus.

HALANDA DUSMAS

Ērlings Halands (20) neiesita 11 metru sodu pret Union. Norvēģis arī neizmantoja četras labas iespējas gūt vārtus. Zorgs: "Netipiski Erlingam, bet tas viņu vēl vairāk motivēs!"

Dortmunde (jāiztiek bez Matsa Humelsa) cīnās par pēdējo Čempionu līgas iespēju Volfsburgā. Zaudējums nozīmētu, ka realistisku iespēju tikt četriniekā vairs nebūs...

16 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt