local-stats-pixel fb-conv-api

Dabīgas sejas maskas !! : )0

27 0

1. ĀRSNIECISKĀ MASKA.
Ādas sausumu un lobīšanos var likvidēt ar masku, kurā ir olas dzeltenums, medus, 5 pilieni eļļas un apmēram 10 pilieni citrona sulas. Saputot to visu. Kad šis maisījums ir kārtīgi saputots, pievieno tējkaroti samaltu auzu pārslu un samaisi.
Tā kā šai maskai ir pilnīga iedarbība to var lietot ne biežāk kā vienu reizi nedēļā . Tikai jāaceras - medus ir alerğisks produkts.

2. ATSVAIDZINOŠĀ MASKA.
Ādu ātri izlīdzina un atsvaidzina maska no siltā pienā iemaisīta rauga. Raugs ir vērtīgs B vitamīnu saturošs produkts, savukārt piens satur olbaltumvielas. Tā ieteicama sausai, viegli nogurušai sejas ādai.

3. SAVELKOŠĀ MASKA.
Lielisku masku `` pagurušai `` ādai var pagatavot pa visam vienkārši. Sarīvētu ābolu nelielā ūdens daudzumā savāra biezā putriņā, vēl siltu uzliek uz sejas un tur 20 minūtes. Ideāls ir arī vienkārši saputots olu baltums ar dažām pilītēm citronu sulas.

4. NOSTIPRINOŠĀ MASKA.
Tējkaroti medus sajauc ar saputotu olas baltumu un ēdamkaroti auzu miltu. ( samaltu auzu pārslu )

5. BAROJOŠĀ MASKA.
Sausai ādai der 2 ēdamkarotes salda krējuma un ēdamkaroti minerālūdens. Noder arī banāna masa ko uzklāj uz sejas un kakla. Jāpatur 10-15 minūtes.

6. VITAMINIZĒTĀ MASKA.
Nomizo un samīca tomātu, kam pievieno pāris ēdamkarošu samaltu auzu pārslu, bet tomātus drīkst lietot tikai vasarā no pašmāju dobes.

+ Taukainās ādas sejas īpašniece var likt uz sejas visu skābo - skābas ogas, skābo krējumu, kefīru un paniņas.
Sausas sejas īpašniece var likt uz sejas visu saldo - saldus augļus un ogas, saldo krējumu.

ATVAINOJOS PAR VĀRDU KĻŪDĀM, JA TĀDAS IR.

27 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000