local-stats-pixel fb-conv-api

DInamo Rīga- AK BARS6

49 5

Vakar, 19.septembrī Kontinentālās hokeja līgas spēlē spēkiem mērojās mūsu Rīgas Dinamo un Kazaņas AK Bars. Ļoti intriģējošā un aizraujošā spēlē tomēr uzvarēja AK Bars.

Pirms spēles notika fanu gājiens, kurš pulcēja vairāk kā tūkstoti līdzjutēju un atbalstītāju. Cauri rīgas centram tika velta lielā LTV7 hokeja ripa, kuru godam tika nodota LTV un Dinamo Rīgas ģenerāldirektoriem. Gājiens bija izdevies un emocijas pirms gaidāmās spēles sita augstu vilni.

Atklāšanas šovs bija labi pārdomāts un skaists ar visiem gaismas un video efektiem, kā arī kopīgā Dinamo himnas dziedāšana ar Dzelzs vilku vēl vairāk uzkurināja emocijas arēnā.
Jau spēles pirmajās trīs minūtēs diemžēl nonācām zaudētājos ar 0:2 un šāds rezultāts uz tablo palika līdz otrajais tresdaļai. Otrās trešdaļas sākumā mūsējie juzdami fanu atbalstu saņēmās un jau pirmajās piecās minūtēs ieguva vienu vārtu pārsvaru- 3:2. vēl otrās tresdalas vidū izdevās gūt vēl vienus vārtus un rezultāts jau 4:2. Tās kas notika skatītājos nebija vārdos aprakstāms. Tās emocijas, saliedētība un prieks- tikai hokejā un dziesmu svētkos ir kas tāds manāms.

Lai arī trešajā trešdaļā Bars atspēlējas un bullīšos uzvareja, tomēr prieks par mūsu hokejistiem un visiem faniem.

Visi otrdien dodamies uz arēnu atbalstīt mūsējos. Tiekamies arēnā

P.S. Jau iepriekš atvainojos par kvalitāti, no mana telefona neko vairāk neizspiest

Reklāma
49 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

man spele patikaemotion

0 0 atbildēt

ļoti laba spēle , lai arī uzvara nebija, toties cīnijās jau kā zvēri. Ak Bars jau ir ieguvuši 2 vai 3 kausus (nagribu samelot) un ja mūsējie pamatlaiku nospēlē ar niču... wahooooo emotion  es arī par Dinamo

un protams fani... paši labākie pasaulē emotion

0 0 atbildēt

AK Bars ir ieguvuši abus divus Gagarina kausus..

Otrdien visi atkal uz arēnu

0 0 atbildēt

Man patikās, pastaigāties pa Rīgu pastaigāties un paklaigāt, tas nekas ka aizgāju ar sliktu omu un galīgi slapjš ;)

0 0 atbildēt