local-stats-pixel fb-conv-api

Bukarts nosūtīts uz «Dinamo» fārmklubu ?2

4 0

Šādu lēmumu pieņēmusi KHL kluba valde.

Šosezon KHL čempionātā 25 gadus vecais uzbrucējs piedalījies 7 spēlēs, kurās guvis divus vārtus un nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu. Vidēji laukumā viņš pavadījis 8 minūtes un 42 sekundes.

HK «Liepāja» piedalās Latvijas virslīgas čempionātā. Pēc aizvadītām piecām spēļu kārtām Kurzemes komanda ar nopelnītiem 9 punktiem ieņem 4. vietu septiņu vienību konkurencē.

Bukarts Rīgas «Dinamo» sistēmu pārstāv kopš 2009. gada.

4 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://apollo.tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Lai vien turpina sadirst komandu... paskat, kas vispār tu notiek.... smelšana, jo cūkas stūrē.
1 0 atbildēt

Varēji pieminēt arī to,ka Šucs ,līdzīgi ,kā MD Daugaviņs pirmīt ir nosūtīts uz veiveriem,kas nozīmē,ka ja 48 h laikā viņam neviens nepieteiksies ,arī vācietis nonāks Liepājā. Nu par Bukartu- es domāju viņam atspēlējās pagājuša gada LHV play-offā izteiktie vārdi ,ka pretinieki ir bomži. Itkā 7 spēlēs 2+0 un 0 lietderības kofeicients spēlējot 3.-4. maiņa,nebūtu slikti,jo īpaši tik nerezultatīvā komandā kā Dinamo,taču droši vien puisis neiederās Heikilas spēles filozofijā-Bukijs nav tas,kas taisīs spēka paņēmienus,kapās aizsardzībā un vārtu priekšā.Novembrī atgriežās Pavlovs,pirmajās divās maiņās BUkijam vietas īsti nav,jo tur priekšā ir Sestito,Dārziņš,M.Rēdlihs,Indrašis,Meija,Leino (vairak biju gaidījis,ka atbrīvosies no viņa,taču varbūt paglāba,tas ,ka pēdejos 2 mačos savācies mazliet),potenciāli arī tas pats Pavlovs, Džeriņš ,un 3.-4. maiņā krietni labāk izskatās gan Skvorcovs,Bičevskis,Saulietis,arī jaunie Locāns un Jeļisējevs-labak lai uzspēlē fārmā,žēl gan ,ka fārms pavājš sogad-varbūt iegūs pārliecību un vajadzības gadījumā varēs kādā mačā arī pavilkt lielo komandu.

0 0 atbildēt