local-stats-pixel

Boulings3

Boulinga spēles prieks uz patiešām kvalitatīviem celiņiem Latvijā nav dārgs – viena stunda vienā celiņā izmaksās no diviem līdz 10 latiem. Turklāt ikvienā boulinga zālē ir apavu un inventāra īre, kā arī pieejamas apmācības pie pieredzējušiem instruktoriem. Iespēja uzspēlēt boulingu Rīgā ir vairākās vietās. Tiesa gan, jārēķinās, ka pašā pilsētas centrā boulinga zāles neatradīsiet, taču arī līdz tuvākajām zālēm no Vecrīgas nav jāmēro garš ceļš.

Piemēram, plaša boulinga zāle ir tepat Pārdaugavā – Akmens tilta galā pie Mārupītes, kur atrodas atpūtas komplekss „Zelta boulinga centrs” (Uzvaras bulvāris 2/4). Tajā ir ne tikai boulinga zāle ar 22 celiņiem, bet arī 8 skvoša laukumi, minifutbola laukums, tenisa korts, biljarda galdi un pat lāzerpeintbols telpās.

Starp citu, 2010. gada vasarā „Zelta boulinga centrā” notika Eiropas sieviešu čempionāts boulingā, kas vien liecina par šīs boulinga zāles kvalitāti. Boulinga zāle ir arī netālu no centra Ķīpsalā esošajā viesnīcā „Islande Hotel” (Ķīpsalas ielā 20), kur ir boulinga klubs „Islande” ar 6 celiņiem, savukārt netālu no Andrejostas atrodamajā aktīvās atpūtas centrā „Joker klubs” (Katrīnas iela 12) ir 4 boulinga celiņi.

Pa ceļam no Rīgas lidostas uz pilsētas centru, Lielirbes ielā 27, nevar nepamanīt arhitektoniski interesantu ēku – tas ir atpūtas komplekss „Bowlero”, kurā ir arī divas boulinga zāles ar 12 celiņiem katrā. Netālu no šī atpūtas kompleksa, Spāres ielā 3, atrodas viesnīca „Spāre” ar 10 boulinga celiņiem, savukārt Daugavas labajā krastā, viesnīcā „Unimars” (Duntes ielā 17) ir 6 boulinga celiņi, bet hotelī „Toss” Ķengaragā, Ķengaraga ielā 6 atrodas lieliska boulinga zāle „Toss Bouling”.

Savukārt Purvciemā, Vaidavas ielā 4, atrodas „Mēness boulinga” zāle. Boulingu Rīgā var uzspēlēt arī lielveikalos. Piemēram, modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” (Mūkusalas ielā 71) atrodas boulinga zāle „Fantasy Park”, bet tirdzniecības centrā „Domina” (Ieriķu ielā 3) ir boulinga zāle „Dzintara boulings” ar 12 celiņiem.

Arī ārpus Rīgas vai katrā lielākajā Latvijas pilsētā ir pa kādai boulinga zālei. Piemēram:

Liepājā - „Zelta Boulings” zāle Peldu ielā 66;

Bauskā – „Bauskas boulings” Katoļu ielā 1;

Jelgavā - boulinga zāle „Zemgales boulings” Rīgas ielā 11;

Daugavpilī – „City center” Viestura ielā 8;

Talsos – „Maroko” Kareivju ielā 14;

Siguldā – „Elvi boulings” netālu no dzelzceļa stacijas Vidus ielā 1;

Smiltenē – „Smiltenes boulings” Baznīcas ielā 2;

Ventspilī – Tirgus laukumā 1;

Jūrmalā – „Rio Rio boulinga klubs” Meža prospektā 49;

Valmierā – „Vecpuišu parks” L.Paegles ielā 10.

VAI ЯШТФЕ ЛФЫ ШК ИЩГДШТПЫ,



4 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Da lab, slinkums gan lasīt gan to vidjiku skatīties emotion

0 0 atbildēt

Valmierā boulings sen paputējis :D

0 0 atbildēt

ciik smiltene maksa .

0 0 atbildēt