local-stats-pixel fb-conv-api

Autosports!6

38 2

Nezinu kā lai sāk

Rakstu tā vai šā izdzēš! Teikšu kā ir! Esam uz izdz;ivošanas robežas! Es vientuļā māmiņa ar 2 nepilngadīgiem bērniem (vienam 8, otram 14). Vecākais dēls nodarbojās labos laikos 10 gadus ar kartingu sportu. Viss juka un bruka un palikām bez sponsoriem. Šobrīd ne tehnikai ne rezultātiem ir nozīmes. Valstij neinteresē jauniešu attīstība un autosportu atbalsta arvien mazāk un mazāk! Lai iegādātos stabilu kartu, jo tad viņam bija tikkai 5 gadiņi ieguldījām milzum naudas, gan savu, gan aizņēmāmies. Bija rezultāti, viss bija. Šobrīd esam krīzes skartie -braukt nevaram atļauties un arī es bez darba, teju krājas parāds par dzīvokli. Vienīgā izeja ir pārdot šo braucamrīku ar visu, kas nepieciešams, lai uzsāktu karjeru, tiem kam tas interesē un ir pa kabatai! Bet mums izpalīdzētu izdzīvot - tikt vaļā no parādiem! Dēls pārdzīvo, bet diemžēl nav variantu. Kam lūgt palīdzību, ja ir līdzekļi, tikkai tie jāiegūst atsakoties no bērna sirdslietām!

Nē, es nebūt neesmu tāda viena, bet...varbūt ka izdodas!

38 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Palīdzēt Jums nevaru, tik vēlēt, lai izdodas ,aks iecerēts un tā krīze neposta visu.

 

Labs koments, Assassination, tiešām. emotion

1 0 atbildēt

hmmm. vai tas gadījumā nav matīsa karts un bildē viņš pats? ;DD

0 0 atbildēt

Psc ;/

0 0 atbildēt

loti zel,pasam ari padodas lieliski autosports (kartingi) domaju ar ko jaudigaku ari spetu braukt uber atri,bet visam skerslis ir nauda....

0 0 atbildēt

Skarbi, bet nevienam nav viegli :( Man māmiņa nosēdēja 2 mēnešus bez darba.. Parādi iekrājās, bet tagad viss iet uz augšu :) Optimisms palīdz! 

0 0 atbildēt

ja iet pie cilvekiem un prasa, tad gadās, ika cilveki , firmas palīdz. man šogad bij, tā, ka nevarēju piedalīties sacīkstēs, kamēr visu kas bij  nepārdevu un beigās bel uzradās neliels atbalstītājs, taču nu klāt otrā gonka un man atkal kabatā svilpo vējš. es zinu, ka es atrisināšu savu nebūšanu ar vēju kabatā un jūs arī.

0 0 atbildēt