local-stats-pixel

Augu produktu apskats! (1#)0

Sveiki spocēni un vairāk jau vēršos pie tiem ( - ām ), kuri atbalsta augu valsts produkciju,piena alerğijas upurus vai vienkārši vegānus.Tad nu mīļie es vēlos padalīties ar jums šajās manās pērlēs!


Kopš uzzināju kad manam bērnam ir alerğija pret olām un pienu,kas laikam nav reta parādība pēdējos gadus. Esmu uzsākusi meklēt ar vien jaunus un teikšu ne sliktākus produktus,kuri varētu aizvietot šos produktus. Šie ir labākie pagaidām kuri ir izpelnijušies vietu mana ledusskapja plauktā! Hm,soja? Jā,soja! Šis putojamais krējums ir lielisks tajā ziņā,kad tiešām viņu uzputojot daudz no īstā neatšķirt,stingras putas,kuras turas un garša ir neitrāla,sajaucot kopā ar ogām, cepumiem sanāk lielisks deserts. Esmu meiğinājusi kokosarieksta piena kūlto krējumu,man nepatika,nav iebildumu pret kokosriekstu,bet tas nebija priekš manis,traucēja rieksta garša kūlumā. Tātad laba alternatīva ir šis Alpro Soya kuļamais. Nākošais Oatly ēdiena taisīšanas krējums,tik labs ar auzu garšu protams,ļoti labs. Sacepumiem,zupām. No augu pieniem esmu izmeiğinājusi daudzus : Mandeļu pienu,indijas riekstu pienu,rīsu pienu,sojas pienu,bet šie auzu un lazdu riekstu vs rīsu dzēriens (augu piens) ir man vispiemērotākie. Auzu pienu var izmantot un viņš iederas visur,taisot desertus,pankūkas,putras ar brokastu pārslām,garša nav uzbāzīga,tā kā var liet iekšā visur. Un pats galvenais tas ir vitamīnu bagāts un ļoooti veselīgs,tur ir iekšā arī b12! Lazdu riekstu vs rīsu dzēriens ir diezgan salds,ritīga lazdu riekstu garša,biezs un riekstu krāsā,garšīgs,laizāms,bet tas vairāk derēs kafijai,arī pārslām ja netraucēs saldums,lielisks dzeramais.


Piebildīšu,kad dzīvoju Zviedrijā un šeit izvēle ir ļoti plaša no go green, milk free produktiem. Katrā veikalā ir produktu stends un plaša izvēle. Ir jogurti,saldi un natural no augu valsts,noteikti garšīgi,neesmu meiğinājusi,bet tie stāv mana iepirkumu saraksta pirmajā rindiņā. Latvijā esmu redzējusi Rimi Alpro rīsu dzērienu,Sojas un Oatly produkciju,iespējams varat tur atrast arī lazdu riekstu pienu,ja redzat mīļie-ņemiet,baudiet!


Ļoti daudzi ir sākuši veselīgu zaļu dzīvesveidu,kas balstīts uz augu produktiem un izvairas no dzīvnieku produktiem gan ledusskapī,gan apğērbā un interjerā.Tas šobrīd ir ļoti aktuāli,es pārgāju jo esmu spiesta,bet varu glaudīt sev galvu un teikt-malacis!Teikšu jums,tā ir jūsu izvēle ko jūs ēdiet vai lietojiet savā ikdienas uzturā,ko jūs velciet sev kājās vai uz kā sēdiet. Dzīvosim draudzīgi nenosodot nevienu,ne gaļēdājus,ne vegānus,ne veğetāriešus,visi var ēst pie viena galda ja grib,ir jāmāk pieņemt un sadzīvot,nenosodīt! Un atceramies-mēs daram pasauli labāku,ne tikai ar darbiem,bet arī ar runām un sapratni vienam pret otru! Šī tēma bieži izraisa agresīvas diskusijas.


Zinu,kad noteikti turpināšu garšot un baudīt augu valsts produkciju arī pēc tam,kad mazais jau pats sāks kārtīgi ēst,šis ir veselīgs ceļojums cauri garšas kārpiņām,jo kā jau mēs visi zinam-mūsu gotiņas un vistiņas audzētavās netiek pie zaļas zālītes,saulītes un svaiga pavasara gaisa,bet tā jau ir cita raksta tēma!


Much love,čau!

56 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000