local-stats-pixel fb-conv-api

Atletika - fitness5

42 3

Fitness mūsdienās parādījās pagājušā gadsimta 90-jos gados, kā sekas fizisko slodžu deficītam vairums cilvēkiem – sēdošiem pie datora, mājās pie TV un pārvietojoties ar transportu.
Daži uzskata, ka fitness ir sintēze fiziskajiem vingrinājumiem, ritmiskajai vingrošanai un nodarbojoties uz trenažieriem. Citi dod zinātnisku skaidrojumu šim jēdzienam: Fitness - tas ir veids, kā palielināt sirdsdarbību, asinsriti, plaušu un muskuļu darbību ar maksimālu efektivitāti.

Dzenoties pēc skaistuma etalona, kas īpaši ir nepieciešams vasarā, daudzi caurām dienām pavada laiku fitnesa centros, bet ne visi no viņiem saprot un zina svarīgākos pamatlikumus.

Es iesaku apmeklēt fitnesa klubu '' Atletika '' .

Liec gadiem strādāt Tavā labā! Izmanto iespēju veselu gadu sportot jebkurā no 8 Atlētika fitnesa klubiem ar lielisku atlaidi! Cik gadu -- tik procentu atlaide! Tātad, ja Tev ir 45 gadi, Tu saņemsi 45% atlaidi. Abonementu cenas bez atlaides -- sākot no Ls 16 mēnesī.
Lai iegādātos gada kontraktu ar atlaidi - nāc jau tagad uz www.citylife.lv/atletika vai dodies uz jebkuru Atlētika klubu TIKAI 11. februārī!



42 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Tā ir reklāma! UN cik es zinu tā spokos ir aizliegta!

2 0 atbildēt

Panatta fitnesā abonaments 12ls,tākā... emotion

1 0 atbildēt

Bet reklāma asprātīga! :)

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt