local-stats-pixel

Atbalsti Latvijas futbola izlasi ar Nemīz!1

12 1

Šovakar Amsterdamā savu ceturto spēli 2016. gada Eiropas čempionāta atlases ciklā pret Nīderlandi aizvadīs Latvijas izlase. Lai atbalstītu mūsu komandu šajā grūtajā mačā, ikvienam no jums ir iespēja nodot vīriem kādu īpašu sveicienu – „Nemīz”!

„Nemīz” ir jauna motivācijas platforma, kas tapusi iepriekšējo divu dienu laikā Startup Weekend Liepāja ietvaros. Tās galvenais mērķis ir sniegt atbalstu un iedrošinājumu gan draugiem, gan arī dažādām organizācijām un komandām, kam tas nepieciešams. Tieši tāpēc serviss kā pirmo piedāvā atbalstīt Latvijas futbola izlasi, lai jau atkal parādītu spēlētājiem, ka fani tic viņu spējām un domās ir kopā ar izlasi!

Sadarbojoties ar Latvijas Futbola federāciju, spēles dienā mūsu valstsvienības vīri tiks informēti par to, cik daudz „Nemīz” cilvēki būs nosūtījuši, un tas nenoliedzami spēlētājiem dos papildu motivāciju cīņa pret nīderlandiešiem.

Atgādināsim, ka mūsu šī vakara pretinieki Nīderlandes izlase pirmajās trijās spēlēs ir izcīnījusi tikai trīs punktus, kas ir par vienu vairāk nekā Latvijai un tās treneris Gūss Hidings jau ir paziņojis, ka atkāpsies no . Atlases ciklu 2014. gada Pasaules kausa bronzas medaļu ieguvēji sāka ar 2-1 zaudējumu Čehijai Prāgā, tad ar 3-1 mājās uzveica Kazahstānu, savukārt pēdējā spēlē Islandē negaidīti piekāpās mājiniekiem ar 0-2. Tikmēr mūsējie pēc 0-0 Kazahstānā vispirms mājās ar 0-3 zaudēja Islandiešiem, bet pēc trīs dienām lieliskā cīņā nospēlēja 1-1 ar spēcīgo Turcijas izlasi.

Apmeklē mājaslapu http://nemiz.co/ un atbalsti savu komandu!

12 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

SARAUJ LATVIJA!

1 0 atbildēt