local-stats-pixel fb-conv-api

Antonins Jerabeks tiesās Dinamo Rīga spēli šodien10

54 0

Šodien 27.10.2015. plkst. 19:30 Dinamo Rīga aizvadīs mājas spēli pret Hantimansijskas Jugru. Šīs dienas spēli tiesās mums ļoti labi zināmais tiesnesis no Čehijas Antonins Jerabeks, kurš čempionātā Minskā notiesāja Latvijas izlasi, tādejādi netikām nākamajā kārtā. Visi bijām tik nikni sociālajos tīklos u.t.t., dodamies uz Arēnu Rīga un pierādam to arī publiski - Latvijas fanos ir spēks.

PILNGADĪGAJIEM, KURI NODOD ASINIS IEEJA PA BRĪVU - https://instagram.com/p/9VmlV2h3WT/?taken-by=dinamorigaofficial

Vēl ir laiks paspēt uz Arēna Rīga tie, kas nevar vai ir aizņemti skatamies mājās pie saviem ekrāniem un atbalstam virtuāli, ja arī diezgan daudz Latvijas iedzīvotāji pēdējā laikā izturas diezgan slikti pret mūsu Rīgas Dinamo, taču šeit apakšā ir arī Latvijas izlases kontektsts. Viena komanda - viena valsts!

Bija runas par uzpirkšanu no Baltkrievijas puses un vēl citas, taču tagad visi kuri vēlas ir iespēja to atmaksāt ar balsīm... Un ūjināšanu, kā savulaik tika darīts ar Solvitu Āboltiņas kundzi, tagad ir pienācis Jerabeka laiks.





54 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

atceros to tiesnesi. bija tur gan strīdīgi brīži, gan taisnīgi. nebija neviena tāda, kur tiesnesis būtu uzkrītoši netaisni sodijis. visi bija ļoooti strīdīgi brīži abos virzienos.

  īt īpaši pirmajā un otrajā bildē ir ideāls piemēŗs - "juridiski" spriedums ir netaisnīgs, bet būtībā - spēlētāja dirsa atradās vārtsarga laukumā. 

  bet ja kāds ir īpaši piekasīgs, tad lai man atbild uz jautājumu: kā tas nākās, ka  štelli, uz kuru cilvēks iet kā uz darbu un saņem par to atalgojumu, ir nosaukuši par "spēli" ?  sporta "spēles" ...tfu, bļje

1 0 atbildēt
Bļin kāds nevar man izmaksāt biļeti? Tad no koledžas aizbastošu un braukšuemotion bet varēji jau vakar šito ierakstītemotion
0 0 atbildēt
Jā šito stūlbeni atceros. Vēl joprojām esmu nereāli nikns. Pat skolā dēļ tā stūlbeņa nevarēju normāli uzrakstīt kontroldarbu
0 0 atbildēt