local-stats-pixel fb-conv-api

7 ēdieni, kas padara tevi stulbāku!83

525 37

Tas ir fakts, ka viss ko jūs ēdāt atstāj lielu iespaidu uz jūsu fizisko veselību, bet kā ir ar garīgo veselību? Ediens arī aatstāj lielu iespaidu uz jūsu garīgajām spējām! Edot dažus pārtikas produktus var palēlināties atmiņa un smadzeņu jauda. Visus ēdienus var ēst, lai neizraisītus šis problēmas, bet tas ir jādara pēc iespējas retāk! Iespējams šis raksts nedaudz liks aizdomāties par ikdienā lietoto uzturu. Ceru, ka patiks!

Vēlviens raksts par ēdieniem - http://spoki.tvnet.lv/sports/9-edieni-perfektai-figurai/696239

Reklāma
Reklāma
525 37 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 83

0/2000
anh avatarsanh

psc ir, līdz vecumdienām laikam būšu pilnīgs zābaks emotion

54 0 atbildēt

Stipri sabiezinātas krāsas, sanāk ka var ēst tikai ūdeni... Tad gan stūlbāks nepaliksi, vnk nosprāgsi...

25 0 atbildēt

Man šķiet, ka šis ir tikai autora viedoklis.

18 0 atbildēt

Lasot šo bezjēdzīgo rakst tu degradējies ;D

14 1 atbildēt

Tad sanāk,ka ēst es vispār nevarēšu!?

9 0 atbildēt

Sen zināma patiesība. Tikai daudzi ir tik atkarīgi, ka aiztāvēs savu atkarību ar pilnīgi neloģiskiem argumentiem. Liekākā daļa cilvēku ir totāli narkomāni pašiem to nezinot. Jau paskatoties uz mūsu pērtiķveidīgo ķermeni uzreiz var secināt kāda ir mums piemērotākā diēta - svaigi augļi un dārzeņi. Salīdzinot citu zīdītāju zobus un gremošanas sistēmas ar mūsu, var arī secināt to, ka gaļa mums galīgi nav piemērota, bet nav jau īsti jēgas, jo daudzi tāpatās ar putām uz lūpām apgalvos pretējo pat tad, kad tiks iesviests sejā kaut nebeidzams klāsts materiāla par cilvēka anatomiju, diētu utt. Ir pat vietas, kur speciālās klīnikās ārstē cilvēkus no vēža ar auģļu diētu. Mēneša laikā veseli! Bet acīmredzot visiem dziļi vienalga par sevi un galvenais jau tas apkārtējo viedoklis un kaifa brīži kad atkarība tiek apmierināta. Neviens negrib būt dīvains, atšķirīgs un visu laiku priecīgs un veselīgs. Vai tad būt nepārtraukti priecīgam vispār ir legāli? Paņems vēl ciet jo pārāk atšķirīgs no pelēkās masas, kur saskābuši ģīmji ir norma. :D Tiem tik tā - ''Nopietnība un samierināšanās ar skarbo patiesību''. Smiekli nāk. Pasēžat kādreiz viens pats mežā ar dabu. Apstāsies domas un redzēs kā tad tālak būs. Nedod dievs vēl atradīsiet sevi :D Vēl arī jāsaka tā -  acīmredzot mums patīk pašiznīcināties. Tāds kā populārākais hobijs laikam. Var jau ēst ko grib, bet pēc tam nav ko sūdzēties par veselības problēmām un stulbu prātu. Paši vien esam atbildīgi par sevi un ja kolektīvi ar šādu attieksmi turpināsim, civilizācija priekš mātes zemes būs tikai mazs saaukstēšanās gadījums. Noslaucīs mūs no virsmas tāpat kā dinozaurus un citus, kas te tusējuši pirms mums.

5 0 atbildēt

Sviests un šokolāde stimulē smadzeņu darbību vairāk kā jebkas cits. WTF

lieta nr1 kas padara stulbāku ir faktu raksti spokos emotion

5 1 atbildēt

Diezgan virspusējs raksts par ko, kas bojā. Nelikšu mīnusu, bet rakstam būtu jēga arī uzrakstīt kāpēc šie produkti bojā sīkāk. Tikpat labi es varu apgalvot, ka dzerot ūdeni pasliktinās atmiņa.

4 0 atbildēt

kaut kā visu šito ēdu un esmu krietni gudrāks par vidējo tirliņu. vai tik šo nav izdomājuši divpirkstu pierītes kačaki emotion

5 2 atbildēt

Tad jau atsakoties no šiem ēdieniem es būtu riktīgs Einšteins :D 

Ļoti smieklīgs raksts :D

3 0 atbildēt

Re cik vienkārši- atrasts iemesls stulbumam

2 0 atbildēt
Tad es vispaar nedrikstu eest!?!?!?!?
2 0 atbildēt

sanāk ka vispār nedrīkst ēst :)

2 0 atbildēt

Tātad viss ko mēs ēdam ir mēsls un inde?

P.S. visi esam zābaki

1 0 atbildēt

VĒL stulbāku padara neēšana! emotion

1 0 atbildēt

paldies, bet nevaru atlauties nelietot neko neceptu

1 0 atbildēt

Tev skauž un tādēl izdomāji ka vispār nedrīkst ēst ikdienišķu pārtiku? Es ēdu visu ko tu savā rakstā pieminēji bet ne sūda no tā nav patiesība!emotion

1 0 atbildēt

Tas mani neaturēs no burgeriem :D

1 0 atbildēt

#2 un #5 ir savstarpēji izslēdzoši emotion Jāseko līdzi tam, kas tiek iztulkots...

Kā arī ēst var visu, IQ graujošs kļūst jebkas, ko ēd vai dzer par daudz, pat ūdens.

0 0 atbildēt

Cik no šiem Tu izmanto ikdienā ? emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »