local-stats-pixel fb-conv-api

25 veidi kā piepumpēties.18

192 2


192 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Tas viss ir vienkārši zīmēšanās un izvirtības, kas parastam cilvēkam nav nemaz vajadzīgs. Pilnīgi pietiek ar parasto atspiešanos uz plaukstām dažādos platumos (lai iesaistītu dažādus muskuļus) un, ja ļoti gribas, atpiešanos uz kulakiem. Viss.

Pārējais viss ir tik specifisks, ka no tā reāla jēga ir tikai atsevišķu sporta veidu atsevišķiem pārstāvjiem, parastam cilvēkam, kurš saskatījies šitos video sāks atkārtot, tas dos tikai kaudzi ar savainojumiem.

14 2 atbildēt

varu derēt, ka kāds noskatoties šo video sadauzija seju pret grīdu emotion

2 0 atbildēt
6 avatars6

Uz pirkstiem ir pats grutakais veids kaa piepumpeties manaa skatijumaa, jo prasa loti nostiprinatu pirkstu muskulaturu. Ne katram tar ir pa spekam.... uz plaukstam, taa nav pumpeshanas bet udens lieshana. Zinu jo esmu nodarbojies ar vieglatletiku 8+ gadus. Mazak pipet, vairak pumpeties un agrak no rita celties. :D ja ir pretenzijas, ejiet parunat ar sienu :)

7 6 atbildēt
6 avatars6

PS: protams iesacejiem bez variantiem uz plaukstam ir jadara viss, kamer nenorudas :) 

2 1 atbildēt

lieku plusu, jo tā nemāku!

1 0 atbildēt

Easyemotion

1 1 atbildēt

leila jega jau nav no ta ka vins ir gruts. bet vissefektivakais ir viss parastakais ja nu vienigi kopa rokas via plakat vai gajas augstak rokas zemak, vai kajas,rokas uz kresliem un ta lai viss kermenies iejiet nu ta dzili :D parejie sudi. 

25 jaaizmegina :D 

0 0 atbildēt

 

es teicu ka daudzi BullShit - nevis ka viss - jo vairaki piepumpesanas veidi ir lieki un bezjedzigi... pumpejies pec klasikas un viss nevis ka mineju 12 pumpesanas veids nu ka ko tadu var izdomat

1 1 atbildēt

kurus tad pats vari?

0 0 atbildēt
Spocmenc tu esi idiņš jo katrs vingrinājums ko tu izpildi dara savu bet pieliekot punktu uz i tas kļūst par pavisam citu vingrinājumu jo es varu derēt ka pat pēc 12 gadiem ja atspiestos uz abām rokām klasiskajā veidā tu nevarētu atspiesties uz viena rokas diviem pirkstiem vai uz abas rokas diviem pirkstiem tik pat labi var teikt (es māku šaut tas ir galvenais man nevajag trāpīt mērķī) pec taviem uzskartem tas sanāk tā 
0 1 atbildēt

dauudzi BullShit - it ipasi 12

2 9 atbildēt

Baigais bokseris, pumpējoties uz kulaciņiem drēbīti paliek apakšā, lai pirkstiņi nesāp. :D

6 16 atbildēt