local-stats-pixel fb-conv-api

20 padomi, kā nomest lieko svaru10

36 4

Ievērojot sekojošo diētu, var nomest vairākus liekos kilogramus, turklāt nemokoties ar izsalkuma sajūtu.

36 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

vnk nerij un kusties  emotion 

10 0 atbildēt

Ir vēlviens veids.. saucās "Sporta Zāle"  emotion 

5 0 atbildēt

Vispār īse padomi, vismaz puse Jums palīdzēs dabūt klāt vēl kādu kg, vismaz ilgtermiņā. Svara zaudēšana nav tāda lieta, ko katrs saprot un māk izdarīt. Vajag pirms tam palasīt un pastudēt.

4 0 atbildēt
Sulas ir pilnas ar cukuru, ja svaigi augļi satur gan cukuru, gan šķiedrvielas kuras ir nepieciešamas organismam, tad sulās šķiedrvielu nav, pat svaigi spiestās sulās. Par piemēru cik svaigus apelsīnus var apēst vienā piegājienā? Nu maksimums četrus, bet tad pa acīm spiedīsies ārā. Bet vienā litrā sulas būs vismaz 10 apelsīnu. Cukura līmenis būs riktīgi paugstināts, organisms izstrādās insulīnu, lai pazeminātu cukura līmeni asinīs un visu lieko cukuru noglabās kā rezerves (tauki). Tātad iznākums dzerot tikai sulas ir 500g svara zudums uz vienu dienu, jo nav uzņemtas nekādas šķiedrvielas, ogļhidrāti un "labie tauki " , tauku slāņa pieaugums un ilgtermiņā sačakarēta vielmaiņa un cukura līmenis asinīs. Iesaku autoram nedaudz palasīt pirms svaidīties ar padomiem, jo kāds to var ņemt par pilnu un sabojāt sev veselību.
3 0 atbildēt
Vai tad no tā ka dzers tikai sulu visu dienu nepaliks slikti ,jo nu neko neēdis .
3 1 atbildēt

Neko neēst visas dienas garumā un dzert tikai sulu ir stulbākais diētas padoms, ko esmu dzirdējis. Kas tas par stulbumu?

1 0 atbildēt

Jautājums par sulas dienu. Tie 500g pazudīs tajā dienā, vai arī, jo to ievēros noteiktu laiku? 

0 0 atbildēt

Paldies emotion

0 0 atbildēt

tas par sulu taisnība... var arī visu dienu neēst, bet arī dzert ūdeni vai kolu. emotion 

0 0 atbildēt