local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv nedēļas top9

112 0

Pavasaris turpina soļot pa pasauli, to var redzēt pēc spoku aktivitātēm. Daži nolūzt neizturējuši ziemas smago spiedienu, daži tieši otrādi - mostas no ziemas miega. Bet mēs tupinam izklaidēties.... party, party ...

Top5 raksti pagājušajā nedēļā:

NOST ar krievu valodu: Domā kā runā

13 fotogrāfijas,kas izmainīja pasauli.

Vāverītes

ebay LATVIJAS t-krekli :)

Līdzīgi :D (Ahujena) :D +++++ :DD

 

Labākais:

http://www.spoki.lv/spokiem/spokilv-update-21/124033"> spoki.lv update 2.1

http://www.spoki.lv/izsoles">izsoles

http://www.spoki.lv/spokiem/spokilv-Milestibas-nakts/125489">Mīlestības nakts

http://www.spoki.lv/izsoles">Zvaigžņu diena - shtekers

http://www.spoki.lv/spokiem/Pieraksti-Ceturtdienas-Pokers/124769">Pokers

 

Konkursi:

http://www.spoki.lv/spokiemkonkursi/Konkurss-uz-acigumu-un-atrumu/124995"> konkurss uz acīgunu un ātrumu

http://www.spoki.lv/spokiemkonkursi/Balsosana-par-Jauno-dzejnieku-konkursu/125544">Jauno dzejnieku konkurss

http://www.spoki.lv/spokiemkonkursi/Komiksu-konkurss-Nr2/125248">Komiksu konkurss

http://www.spoki.lv/spokiemkonkursi/Auto-konkurss/125556">auto konkurss

 

Mēneša jaunumi:

Seko saviem spokiem

No šodienas Tu vari sekot citu spoku aktivitātēm un darbībai spoki.lv virtuālajā vidē. Ieejot jebkura spoka profilā, Tu vari nospiest pogu „sekot” un pievienot spoku savu draugu sarakstam. Ienākot savā profilā, kreisajā malā, Tu ieraudzīsi jaunu sadaļu – „Mani spoki”. Šeit Tu redzi visu sev pievienoto spoku komentārus, rakstus, balsojumus, medaļas un topus. Ļoti ātri, ērti un vienkārši var izfiltrēt visu interesējošo informāciju. Jā, arī negatīvos balsojumus! :) Spoku skaits, kuriem Tu vienlaicīgi vari sekot, ir ierobežots atkarībā no līmeņa.

1. līmenis (mošķis) 5 spoki
2. līmenis (ērms) 10 spoki
3. līmenis (rēgs) 20 spoki
4. līmenis (bubulis) 30 spoki
5. līmenis (fantoms) 50 spoki
6. līmenis (gars) 75 spoki
7. līmenis (spoks) 100 spoki
8. līmenis (poltergeists) 150 spoki
9. līmenis (demons) 200 spoki
10. līmenis (visuvarenais) neierobežoti
11. līmenis (diablo) neierobežoti

Pēc spoku lūguma ir papildināta un uzlabota sadaļa "Tavis spoki". Klāt nācis jauns Populārāko spoku tops. Tops tiek veidots pēc sekotāju skaita t.i. no tā, cik daudz Tev seko citi spoki. Arī šis tops, kā visi iepriekšējie topi, klikojas un tiek izvērsts pilnā apjomā.

Tagad, ieejot cita spoka profilā,  Tu papildus vari redzēt, kas seko šim spokam un kam seko viņš.


 

Par Cepumu Rijēju

 

Bēdīga ziņa, no šodienas mēs atvadamies no projekta "Cepumu rijējs"

 

Pliki pupi tīņiem+

Tīņiem+ raksta pievienošanas noteikumi:
Tīņiem+ kategorija ir paredzēta jauniešiem no 16 gadu vecuma, tātad - viegla erotika un pikanti joki. Par Tīņiem+ tiek uzskatīts raksts, kurā sieviešu un vīriešu dzimumorgāni  ir aizsegti ar kvadrātu, aplīti, trijstūri, zvaigznīti, vai jebkādu citu ģeometrisku figūru, veidu, vai vienkārši apģērbu.

Karikatūras un sieviešu krūtis netiek cenzētas. Jebkuriem zīmētajiem personāžiem un datorgrafikā veidotajiem cilvēkiem ir jāatbilst augstāk minētajiem noteikumiem!

Svarīgi! Ja šajā kategorijā meklē atklātu pornogrāfiju un visu pārējo, kas ir no 18+, tad to Tu šeit neatradīsi. Šāda tipa raksti tiks dzēsti, bet tos droši vari pievienot Tvaix.lv mājaslapā.

 

Izslēdz reklāmu

No šī brīža, veikalā ir nopērkama spēja „Izslēgt reklāmas”. Šī spēja ir pieejama no 5 līmeņa (fantoms) par 1000 cepumiem. Izmantojot šo spēju, Tu atslēgsi VISAS (!!!) reklāmas spoki.lv lapā uz mēnesi! Paldies visiem, kas cīnījās par tiesībām uz tīrāku interneta vidi! Arī turpmāk es ieklausīšos Tavos ieteikumos, centīšos izprast Tavu problēmu un atrast labāko risinājumu! Turi rajonu!

 

Recedīva mērs

Daudzi savos profilos būs pamanījuši recidīva mēru. Šis mērs atspoguļo to, vai Tu attiecīgajā dienā esi nobalsojis vismaz par vienu rakstu. Ja būsi centīgs un katru dienu nobalsosi par kādu no rakstiem, pēc 30 dienām Tu tiksi atalgots ar medaļu "Recedīvists" un 1000 cepumiem un krutuma punktiem! Lai uzdevumu padarītu interesantāku - ja Tu kaut vienu dienu nenobalsosi, Tev viss būs jāsāk no sākuma. Nobalsojot iekrāsosies pelēkais lauciņš recedīva mērā.

Vienkāršiem vārdiem
Tev katru dienu jāienāk spoki.lv un jānobalso vismaz par vienu no rakstiem. Ja Tu to izdarīsi, pēc 30 dienām saņemsi medaļu Recidīvists un 1000 kraukšķus. Ja kaut vienu dienu izlaidīsi, sāksi no sākuma! Recidīva mēru Tu redzi savā profilā.

 

Medaļu statistika
Tagad arī Tu vari apskatīties iepriekšējo dienu Zvaigžņu Topu. Sadaļā pie topiem Tu redzi jaunas pogas "vakar" un "aizvakar". Tur tu varēsi iečekot visas medaļas, kuras iepriekšējās dienās tika piešķirtas vai nopelnītas. Ļoti ērti un pārskatāmi.

Atceries! Medaļas ir klikojams t.i. sasaistītas ar to rakstu vai komentāru, par kuru tās ir piešķirtas.

 

Medaļu Lāde
Priecīga ziņa visiem medaļu kolekcionāriem. Savā profilā Tu tagad vari redzēt visas savas nopelnītās medaļas. Ieej savā profilā, zem Tavām medaļām atrodas poga "vairāk". Tur arī slēpjas visas Tavas nopelnītās medaļas.

 

Jauns tops un medaļa:

Sākot ar 29.01.2010. spoki.lv tiek ieviests jauns tops un medaļa. Paldies visiem, kas raksta savus ieteikumus sadaļā Pieprasu ! Īpaša pateicība stuffy, kurš ieteica izveidot jaunu topu, kurā būtu redzami profila statistikas skatījumi. Kopā ar topu ir izveidota jauna medaļa "Most Wanted".

Profila statistikas topā tiks uzskaitīti Tava profila unikālie apmeklējumi nedēļas griezumā. Statistiku skaita no pirmdienas 00:00 līdz 24:00 svētdienai. Topa nedēļas uzvarētājs saņem vispārēju atzinību, cieņu, medaļu "Most Wanted", 1000 cepumus un krutuma punktus.

 

Sasaistītas medaļas:

Paldies visiem, kas sadaļā Pieprasu ! ir izteikuši savus priekšlikumus un ierosinājumus, lai uzlabotu spoki.lv vidi. Izvērtējot House MD, donorvo, bubble un citu spoku ieteikumus, medaļas ir sasaistītas ar to rakstu vai komentāru, par ko tās tika piešķirtas. t.i. medaļas ir klikojamas, uzspied uz medaļu, un redzēsi par ko tā ir piešķirta.

 

Orģinālraksta pievienošanas noteikumi:

Par orģinālrakstu tiek uzskatīts raksts, kas atbilst vismaz vienam no šiem kritērijiem:

1. Tas ir Tavs orģinālteksts (Rakstam jābūt kvalitatīvam un apjomam jāaizņem vismaz viena rindkopa, kas sastāv no 8-10 rindiņām - ap 200 vārdiem.)
2. Tas ir Tavs orģināltulkojums (Tulkojumam jābūt kvalitatīvam un apjomam jāaizņem vismaz viena rindkopa, kas sastāv no 8-10 rindiņām - ap 200 vārdiem. Rakstā obligāti jānorāda atsauce uz pirmavotu (Avots).)
3. Tie ir Tevis fotografēti attēli.
4. Tas ir Tevis uzņemts video.

Ja Tavs raksts neatbilst kaut vienam šim kritērijam, vai piedalās FOTO spēlē, tas NAV orģinālraksts! Ja raksts, neatbildīs orģināraksta pievienošanas noteikumiem, tam tiks atņemts orģinālraksta statuss un Tu zaudēsi 120 cepumus un krutuma punktus.

Svarīgi! Orģinālrakstus ir vērts likt tikai tad, ja esi nopircis spēju „Orģinālautors”, tikai tad tu par rakstu saņemsi 100 cepumus un par katru pozitīvo balsojumi +10. Bez šīs spējas orģinālraksts tiek uztverts kā parasts raksts, bez jebkādām privilēģijām.

Spēju „Orģinālautors”, ir iespējams iegādāties veikalā par 100 cepumiem, sākot no 6 līmeņa „gars”.

Svarīgi! Visi raksti, kas tiek pievienoti kategorijai „Vietējie Notikumi” vai „Paparazzi”, automātiski iegūst orģinālraksta statusu!

112 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Stulbums neiznīkst!

Vēl joprojām recedīvojamies!

3 0 atbildēt

Paldies! 

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

Paldies!

1 0 atbildēt

Paldies!

1 0 atbildēt

Paldies = Paldies :)

1 0 atbildēt

atbildot uz Vayne komentāru " rīt būšu oficiāls spoku recidīvists. :) " kaut Tu aizmirstu rīt ienākt spokos :p (pajokoju)

1 0 atbildēt

paldies, tik kā viens čalis ieguva medaļu cepuma rijējs?

0 0 atbildēt

rīt būšu oficiāls spoku recidīvists. :)

3 11 atbildēt

Ienācu un izdarīju. :))

atbildot uz ThunderHumper komentāru " atbildot uz Vayne komentāru " rīt būšu oficiāl... "  

0 8 atbildēt