local-stats-pixel

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

Kopā ar Moonwalker tapa ideja,ka vajadzētu sadaļā veikals būt iespējai pārskaitīt cepumus no sava konta uz citu.

3 2 atbildēt

Gribētos redzēt statistiku ar to, kad kurš ir reģistrējies un cik daudz, no tā brīža, ir iespējis padarīt. Respektīvi, cik atkarīgs no spokiem viņš i'.

1 0 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Tas ir specifisks konkurss, šādu varbūtību es... " ...bet tas nenozīmē, ka mana versija ir neiespējama, iespējams arī reāli pastāv tāda varbūtība, kas nebūs zināma nevienam, izņ*t pašu konkursa rīkotāju ^_^

katrā ziņā mēs runājam par 2 dažādām lietām, bet tavs variants ir reāli izpildāms, mans nē :))

1 0 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Tas tika izklāts pirmajā manis rakstītajā k... " Tas noteikti bija sen, un patiešām svarīgus piedāvājumus, uzlabojumus iekš spoki.lv sadaļas " Pieprasu"  bieži vien aizņem - es nemāku, es nesaprotu, kur var atrast, kādā krāsā ir manas apakšbikses...etc. Manuprāt, ir vajadzīga atsevišķa sadaļa tādiem jautājumiem.

1 0 atbildēt

ja pasūta iespēju pacelt rakstu un izkrāsot zaļu, tad vajag lai viņš visu dienu turas pirmajā lapā!!!

2 1 atbildēt

Pieprasu dzēst, vai rediģēt, melnos rāmjus.http://www.spoki.lv/joki/Latviskoti-vulgari-komiksi/218405

3 2 atbildēt

Pieprasu, lai, pievienojot rakstu, pēdējais no ķekšiem ir šis "piekrītu noteikumiem", tas tā, lai uzmetot ātru aci, neatķeksē to "šis ir orģinālraksts" un ērtāk tā arī būtu, yo.

1 0 atbildēt
oyo avatarsoyo

sēdēju uz poda (tur bieži kaut kas ienāk prātā) un ideja sekojoša -

runa ies par tiem lietotājiem, kuri nav reģistrēti iekš spoki.lv

 

tātad domāju ka vajadzētu viņiem šādu iespēju atļaut, tikai ar tādu nosacījumu ka pirms komentāra apstiprināšanas tiktu izmests logs par piedāvājumu reģistrēties iekš spoki.lv (motivācija tāda ka komentārs netiks tik ļoti izcelts kā reģistrētam lietotājam, piemēram, pelēkā krāsā, bez bildes (kas iespējams samazinātu komentāra augstumu, ierobežotu simbolu skaitu, bez iespējas balsot par šo komentu, un gan jau kāds vēl kaut ko izdomās ja tas aizietu tālāk))

 

protams ir variants ka lietotājs ir iekš dr.lv  un viņam tas it kā nebūtu vajadzīgs, taču ne visiem patīk plātīt apkārt savu patieso personibu ;)

domāju ka šis ir nedaudz labāks veids kā palielināt lietotāju skaitu :)

 

 

paldies tiem kas izlasīja un padomāja par tādu variantu :)

1 0 atbildēt

ē Jacky. kur var redzēt apmeklētāko sadaļu topu? būtu forsi ko tādu uztaisīt. Tīri intereses pēc, statistikai? :D

2 1 atbildēt

Man ir ideja. Ko jūs teiktu par iespēju, ieejot kāda spoka profilā, nospiest podziņu, kas sakārtotu šī spoka rakstus secīgi no labākā uz leju?

2 1 atbildēt

hey , domāju ka vajag ieviest search opciju

1 1 atbildēt

atbildot uz video komentāru " nonemiet nost to ZZ reklamu, jo nav iespejams... " Lieto Mozillu un izmanto AdBlock Plus, ja tās reklāmas tevi tik ļoti kaitina, kā tu saki.

2 2 atbildēt

Vēlētos lai rakstot rakstu būtu iespēja pievienot HTML kodu, piemeram liekot fotografijas, pievienoju HTML kodu no sava playlista un skatoties foto var ari klausities muziku :) attiecigi fotografijam, paspilgtinot iespaidu

varbut HTML kodus jau var pievienot, bet man nav izdevies :(

3 3 atbildēt

atbildot uz revibox komentāru " Tas nav iespējams, jo tās reklāmas ir ielik... " Ja noņemtu visus banerus, ticu, ka jackys tik un tā spētu samaksāt par serveri.

Bet pats galvenais zaudējums būtu - nebūtu izsoles. :S

3 3 atbildēt

Hmm, gribēju paprasīt, vai nav kāda kļūda? Kāpēc es varu kādu paaugstināt? http://bildites.lv/images/m8z8a8vdcavpi7jfhx.jpg

2 2 atbildēt

atbildot uz TukiTuki komentāru " Hmm, gribēju paprasīt, vai nav kāda kļūda? Kā... " ja tā ir kļūda tad man arī tas bija.. ar žurnālista statusu uzrādija tādu pašu.. moš tgd žurnālists jau var iecelt citu par žurnālistu?

2 2 atbildēt

atbildot uz jacky komentāru " Tu arī to tagad vari, piespied komentāra pie... " hahā to gan nezināju, sup!  emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz Baleriina18 komentāru " neiznu vai kads jau teica vai nee, bet man pa... " protams kad ir! es to pirmais biju izdomājis!

1 1 atbildēt

atbildot uz hzT komentāru "   " oi nē :D tieši pretēji - bieži vien kko var panākt tikai terorizējot jackiju :D  

0 0 atbildēt

Kautkas nav kārtībā ar spēju spiegs!! Konta bilancē uzrādās, ka esmu saņēmis negatīvos balsojumus, taču kad apskatu sadaļu balsojumi, nekas tamlīdzīgs neuzrādās. Arī sadaļā mani raksti nerādās itkā ieliktie mīnusi... nedaudz mulsina šāda situācija ;D Ceru, ka problēma tiks izlabota.

Ar cieņu

Es

0 0 atbildēt
« 81  82  83  84  85 »