local-stats-pixel

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

Pieprasu noņemt no profila laukus «Uzvārds», «ICQ», «Darba vieta», jo, ja nemaldos, nesen ar tika likts raksts par drošību internetā or smth, un, cik skatos, lielākajai daļai šie lauki paliek neaizpildīti, tātad, tie ir bezjēdžīgi. :)

2 5 atbildēt

Ja es 2x nopirkšu spēju orģinālautors man pa katru rakstu dos 200cepumus? 

1 4 atbildēt

Labdien!

To ailīti, kur atrodas lapaspuses un to šķiršanas iespēja izveidot arī augšpusē, netikai apakšā, jo katru reizi, kad gribu pārškirt jaunu lapu, man jāiet līdz pašai apakšai!

Paldies, ceru uz sadarbību :)  nez, liekas ka mana doma ir visai neskaidra, ja ir sikakai jautajumu- lūdzu!

0 3 atbildēt

neatbalstu ideju pārsūtīt cepumus, nav godīgi :)

1 4 atbildēt
DnG avatarsDnG

Vajadzētu lai būtu kada iespēja kā vieglāk varētu dabūt cepumus :)

Jo sanāk kad vienmēr izsoles uzvar vieni un tie paši lietotāji:(

Būtu labi ja arī mazākie līmeņi varētu piedalīties izsolēs :)

1 4 atbildēt

Pieprasu koolu un picu , un atnjemt admina statusu pusei cilveeku,kam taa ir.

3 7 atbildēt

kaa var sevi izdzest?

0 4 atbildēt

tātad, varētu par noteiktu cepumu daudzumu, uz noteiktu laiku atslēgt noteiktas reklāmas. :D

tas varētu izskatīties kaut kā šādi :

http://bildites.lv/images/i56xrmcovv240nx5flod.jpg

5 9 atbildēt

Varetu but medalja par to ka diena visvairak raxtu ir pievienots pie joki pie soka vai vel kka un kas visvairak raxtus buss pievienojis tam medalju vai arii kam visvairaak skatiitais joku soka vai kka cita raxts tam arii medalju :)

3 7 atbildēt

tai recidīvas mēra skalai derētu pielikt kaut kādus atvieglojumus klāt, savādāk es skaitot kreiso aci izmežģīju, baigi mulsinoši. varētu tā kā krutuma līmeņiem, pa procentiem rādīt, vai arī esošajai skalai galā pielikt, teiksim, 24/30, nu man tagad tā būtu jārādas (ja pareizi saskaitīju). :)

4 8 atbildēt

Mhm varu derēt šitas netiks īstenots, bet mēģināts nav zaudēts! Tātad es gribētu, lai spoki.lv tiktu izveidota arī atsevišķa sadaļa prieks NHL.( Prieks spēles NHL09). Varētu uztaisīt kautvai atsevišķu sadaļu spēles, kur ielikt ne tikai NHL, bet arī kautko citu. Kāpēc NHL? Tāpēc, ka Latvijā ir labākie hokeja fani. Varētu taisīt atsevišķus spoki.lv turnīrus par kraukšķiem spēlējot ar NHL komandām, ar valstu komandām un arī var spēlēt ar KHL KOMANDĀM. Jā Jā, arī ar Dinamo Riga. :)) Spēlējot turnīrus, tu labāk iepazītos ar citiem spoki.lv lietotājiem, zinātu KHL spēlētājus, katras komandas maiņas utt. :D Njā daudziem liksies stulbs ieteikums, bet man vienkārši patīk Hokejs, NHL un vispār NHL09 spēle.

0 4 atbildēt

man vienalga!!!

0 4 atbildēt

Muldētavas vietā varētu uztaisīt domubiedru grupas!! tās varētu būt par noteiktu plašu tēmu un tēmas varētu mēs paši izdomāt!!

1 5 atbildēt

Ir medaļa Recidīvists , kurš ir ienācis spokos  , un nobalsojis katru dienu ... Butu tāda medaļa  , kurš ir ienācis spokos katru dienu , un komentējis katru dienu [nu vissmaz 1 komentāru :)) ] Piem nosaukums " Reketieris "

0 4 atbildēt

uun vel kpc man ir 76 sekotaaji topaa un kad paskataas tad ir 77 :D tas tik taads siikums :D

1 5 atbildēt

Man tada ideja ka varetu savus spoku draugus sadalit pa kategorijam piem. Labakie draugi, vnk draugi, pazinas, gimene or smth.  :)

1 5 atbildēt

kur ir spoku baļuks a jacky

0 4 atbildēt

čatu...joptv!!! Živa!!! Citādi es raudāšu ;((

4 8 atbildēt

katra profilā varētu parādīt viņa izvēlētus 3 vai 5 rakstus :) lai varētu redzēt tos ;)

0 4 atbildēt

kāds var pateikt kādēļ ievietojot attēlus ar mopsi foto spēlē (bija pievienots arī niks uz papīra gabala blakus nofo4ētajam mopsim) man noņēma oriģināl/autortiesības šim rakstam, kādēļ tā?

0 4 atbildēt