local-stats-pixel

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4283

0/2000

Gribētu, pērkot spēju zīmulis, redzēt, kā mans niks izskatīsies uz balta fõna

2 2 atbildēt

Dieva dēļ uztaisiet sadaļu kur visi mūsu ''apdāvinātie'' rakstnieki varētu likt savus ''superīgos'' stāstus -.- Jau izbesijis... ieeju jokos, pēc garas dienas, negribu neko lasīt, vēlos parēkt par bildēm vai video. Tikai 1 cilvēkam jāsāk rakstīt milzum garie penteri, lai uzreiz 5~10 sekotāju arī sāktu rakstīt... BESīī.......

0 0 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Nu vispār tas nav mans vienīgais ieteikums ... " Nu klāj vaļā, varbūt kāds sadzirdēs xD

0 0 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Tas bija šodien. Man ir jack&jones apak... " waaaaj, ku feini, man ar tādas pašas, tikai melnas ^_^

0 0 atbildēt

Konkursiem vajadzētu uztaisīt tādu fīču, ka nevar tos rakstus komentēt, lai nebūtu komentāru ar pareizajām atbildēm no prieka maitātājiem, jo cik es redzu komentāri ir nesvarīgi, bet ja ko grib uzzināt sīkāk par konkursu lai raksta autoram vēstulē :)

4 4 atbildēt

Pieprasu , kad redaktori ir onlainā , tad , lai viņi apstiprina rakstus , nevis vnk kautko čato!!!

7 7 atbildēt

Nezinu vai man vienīgajam, bet man dažreiz uzmetas google reklāma tur kur raksta komentārus un tad neko nevar uzrakstīt un jāpārlādē lapa.emotionVarbūt vajadzētu neatļaut vai izslēgt to reklāmu (es nezinu ko tur dara ar reklāmām) un man jau zb tā lielā reklāma, kas parādās gandrīz pa visu ekrānu.

0 0 atbildēt

Lai titulbilde neparādās rakstā...... :)

0 0 atbildēt

Es esmu svetdienu redaktors! :D

0 0 atbildēt

Un vēl. Goda sleju drīz laikam varēs klapēt ciet. Šobrīd tās augšgals ir vienkārši pornogrāfija :(

2 2 atbildēt
oyo avatarsoyo

pluss, vēl varētu nočiept mazliet ideju no youtube un atveroties rakstam parādīt tikai piemēram 5 populārākos komentārus, jo reizēm škiet ka cilvēki nemaz neaizlasās līdz citu raktītam (tiem kas nav tikuši tjip topā(kurš var teikt ir atkarigs no joka - kurš pirmais komentē, tas saņem vairāk plusus))

lai varētu apskatit tikai raksta populārākos komentārus lietotājam butu pašam tas jāizvēlās, taču defaultā būtu gan viens gan otrs

šoreiz bez poda

0 0 atbildēt

ieviest avatara ielikšanu profilā no neta nevis tikai no kompa.nu piem kā newoutlavā.emotion

0 0 atbildēt

+++ benson

0 0 atbildēt

Jacky uztaisi spoki el vee senjoriem kadu goda medalu :D

Lai jauninie bistas un respekte seit esosos 3gadigos pensonarus ;) :D

0 0 atbildēt

mosj kadreiz kadu pokera turniru uz cepumiem ? :D

0 0 atbildēt

Vēlētos kļūt par žurnālistu.

0 0 atbildēt

1. Butu labi ja butu tada sadala "Interesanti" - jo piemeram ir tada aktuali bet ja man r loti interesanta zina kura vairs nav aktuala man jamety pie "attelu galerijam'' kautvai tur nav atteelu !

2. Butu labak ja varetu pievienot aptaujas ari visi parejie

3. Nu daudzim jau patitu ja savam prfilam varetu uzlikt "aadinu" bez maksas. - Nu piemeram ka draugiem.lv tad butu daudz jaukak sedet saja lapa. + (vell varetu pats izveidot adinu)

Nu tad sie butu mani ieteikumi !

0 0 atbildēt

emm... kur ir iepriekšējā 'Pieprasu' rakstu komentāri?? emotion

0 0 atbildēt

Mūms vajag izdarīt tā, lai m.spoki.lv var piekļūt visi!

0 0 atbildēt

Uzztaisi sadaļu kā piemēram es zīmēju vai ko tamlīdzīgu jo ikpabrīdim ir tādi raksti

0 0 atbildēt