local-stats-pixel fb-conv-api

iPad mini: karstākais Top20103

449 14

Ir pagājusi jau nedēļa, kopš visi ar galvu metās trakajā skrējienā pēc iPad mini. Un ir jau redzami pirmie līderi. Lai gan ne viss ir tik rožaini kā izskatās. Pirmo un pēdējo TOP vietu ieguvējus šķir pavisam neliels attālums. Runājot par pirmajām desmit vietām, nāk smiekli, vietu sadalījumu izšķīra tikai daži simti skatījumu.

Ar prieku paziņoju, ka šīs nedēļas uzvarētājs ir Moonwalker Vņš saņem prestižo konkursa medaļu - nelielu daļiņu no iPad. Nenokariet degumus, iespējas ir visiem, viens hīta raksts vai veiksmīgs spams sociālajos tīklos var kardināli izmainīt situāciju. Līdz finišam vēl trīs ļoti garas nedēļas. :)

01.02.-07.02. TOP20
1. Moonwalker
2. MONTANNA
3. janex1
4. kreeeps
5. BoyMan
6. Karalis Jānis
7. SētnieksToļiks
8. Lenijs
9. xprusaks
10. MJ
11. yayvs
12. luvazhels
13. kapeika
14. Eastpak
15. Colonel Meow
16. Cristaps
17 TheUnpredictable
18. elv1js
19. anney
20. Emchiks
21. Kinomaniaks
22. astraalis
23. littlemonster19
24. Arizon
25. Meerkat
26. patriboks
27. Čiepucis
28. Mjau
29. hottluv

Veiksmi!

449 14 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Jā, viņi patiešām dzīvo pie datora emotion

3 0 atbildēt

visās normālās loterijās ir pieņemts, ka iesaistītās personas tajās nepiedalās (nu vispār tas ir aizliegts). tā kā normāli būtu (un arī tikai godīgi), ka konkursos nedrīkst piedalīties neviens no administrācijas.

5 2 atbildēt

Jēbal mūsdienu jaunatne. Kā slimi uz kautkadu mēslu. emotion Šeit man liekas tie lielie rakstu veidotāji  to ipadu grib vinnēt nevis tapēc ka vajag, bet tapēc ka vienkārši grib principa pēc kautko vinnēt, kautkam pieradit ka tāds nolaiferis, kas sež  visu dienu spokos un liek desmitiem tizlus rakstus kautkādā ziņa ir krutaks par pārējiem. Un jā raksti ir bezjēdzigi mēsli. Kopš sācies šis konkurs, nevienu skatāmu un kvalitatīvu rakstu nēsmu vairs redzējis. Visos rakstos vienkārši samestas tizlas bildītes. Gribat  iPad ? Aizverat ciet spoki.lv , atverat aizskarus, kadu laiciņu pastāviet pie loga šokēti, ka tur arā ir ari īstā pasaule (jo visticamāk jau busiet aizmirsuši ka caur logu izskatas mājas, un koki).  Tad atrodat darbu, ejat strādāt, nopelnat naudu un nopērkat to huiņu, ja tik ļoti vajag.

4 1 atbildēt

nu okey man liekas 21 vieta nemaz nav slikta hahah, es tikai 3dienas atpakal registrejos, anyways..Moon malacis, pilnīgi noteikti ieguldītais darbs atmaksājas :)

2 0 atbildēt

Jebal - zel, ka konkurs nesakas 2013-01-10 - tad es ar 1 rakstu kuram jau ir 12.000 skatijumi butu ticis topa un butu jegas piedalities konkursa...

 

Uzskatu, ka sis konkurs ir bezjedzigs, tik lieki piesarno spokos.lv 

Piemeram tam pasam Moonwalker apskatijso "rakstus" kas ir taisiti tiesi prieks si konkura - visi ir diezgan bezjedzigi

 

Bet, nu jaatzist  - lai nu cik jobani tas butu - vins tuvojas merkim

2 0 atbildēt

Lūkojoties uz pašreizējo situāciju, sapratu, ka nav vērts cīnīties. Un, manuprāt, Moonwalkers ir pats labākais kandidāts uz iPadu, tāpēc, Moon, turies! 

2 0 atbildēt

Ieraugot šito ir dubults cepiens, jo virs manis ir viens, kuram es redzēju rakstu, kas bija nedaudz papildināts manējais, i to tur varēja strīdēties vai tā liekvārdība, ar ko bija papildināts, radīja to rakstu kvalitatīvāku un tas, ka viss raksta teksts bija Boldā radīja to uzreiz acij tīkamāku, kā man teica viens no adminiem.

2 0 atbildēt

oho, negaidīti, ka esmu pat topā emotion Bet, ja Moons nepadosies, tad jau uzvara viņam rokās emotion

2 0 atbildēt

Žurnālistiem savā starpā jācīnās! 

2 0 atbildēt

Lohu tops over here !

6 4 atbildēt

Par sētnieku toļiku!!!! :) ;D

2 0 atbildēt

nenokariet degumus. emotion

2 0 atbildēt

Labāk nomaini noteikumus, ka skatījumi attiecas tikai uz oriģinālrakstiem...

5 3 atbildēt

Jābūt brīnumam lai tagad noķertu līderus.

4 2 atbildēt

Nejūtos pārsteigts itin nemaz ieraugot topu! emotion

2 0 atbildēt

Lai jau uzvar Moonwalker, viņš vismaz liek daudzmaz interesantus un kvalitatīvus rakstus, atšķirībā no dažiem. :)

1 0 atbildēt

pag a porno video nevarēja likt spokos , ja ? emotion

1 0 atbildēt

Ja jau šādi lietas šancē, vajadzēja vienkārši izsūtīt walker'am iPad'u un tad paziņot par konkursu. Kautgan pēc tās rakstu nepārtrauktās ievietošanas, pieļauju domu, ka jau ir izdarīts... Žēl, ka mēslu kaudzē tik mazs labu rakstu šobrīd dēļ šī konkursa, paldies Moonwalker'am par to kaudzi.

2 1 atbildēt

Brīžiem liekas,ka Tu esi gatavs to atcereties visu atlikušo dzīvi!

2 1 atbildēt
Njaaa...Montannas raksti jau ir loti saistoši! Vienkārši spiež uz kvantitāti, ne kvalitāti. Par 1.vietu bazara nav - mini butu godam nopelnits.
4 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »